Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני לרכוש מערכת DVD לרכב מסוג Pioneer AVHX1650DVD.

השאלה שלי היא מה ההבדל בין התקנת מערכת רדיו דיסק רגילה לבין DVD האם ההבדל הוא משמעותי, כיוון שיצא לי להתקין באופן עצמאי כמה מערכות אבל אף פעם לא התעסקתי במכשירי DVD.

כל מידע יבורך,

תודה.

8)
פורסם (נערך)

קודם כל הגודל השונה מחייב מתאמי פלסטיק לדשבורד ולוודא שיש מקום להכניס את כל המכשיר.

יש גם את ענין החיבור לבלם יד/פרקינג כדי לאפשר צפיית וידאו, ואת החיבור האפשרי של מצלמת רוורס כך שתופעל אוטומטית.

מעבר לזה אני לא חושב שיש הבדל משמעותי. ישנם חיבורים אופציונאליים נוספים כמו מצלמת רוורס והUSB וה-AUX שהם אחוריים, אבל זה ברמת ה-P&P.

אגב, למה דווקא ה-1650? בעוד כ-200 שקלים ניתן לרכוש את ה-2650 שכולל גם דיבורית והזרמת מוזיקה BT.

אגב 2, שים לב שהתמונה בזאפ ל-1650 כנראה לא נכונה. המכשיר נראה בדומה לזה המוצג כ-2650 (ויזואלית זהים).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על התגובה,

אז ברכב שברשותי יש מקום לדאבל דין ולכן אני מאמין שזה תואם בגודל,השאלה היא מה הם תוספי הפלסטיק עליהם אתה מדבר?

חיבור מצלמת רוורס אני מאמין שאני מסוגל להתמודד עם החיווט , לגבי החיבור לפארקינג/בלם יד אשמח לפירוט נוסף.

לגביי התקציב הוא במקור בכיוון ה1000 ש"ח ואני גם ככה מותח את התקציב ואפילו שוקל לרדת ל 1550 שעולה 1100 ש"ח , השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם (1650-1550).

8)
פורסם

פשוט מסגרת פלסטיק שמתאימה ל-HU שהוא 2DIN וספציפית לרכב שלך. בארץ מסגרת פשוטה כזו עולה סביב 200-300 ש"ח למיטב ידיעתי. באיביי ושות' הרבה יותר זול כמובן (ע"ע Double Din Fascia).

כל ענין החיווט מפורט בחוברת ההתקנה (עמ' 45). עם קצת הבנה בסיסית אפשר להסתדר.

כמובן שאין לי כוונה להיכנס לכיסך, אבל עשה את השיקולים שלך לגבי הצורך בדיבורית מובנית.

איני יודע בע"פ את ההבדלים המדוייקים בין הדגמים (אולי Audio King או חבר אחר יוכלו להוסיף).

פורסם

תאורטית כן, למרות שיש לי הרגשה שזה מיועד לשוק האמריקאי ששם הסיוויק שונה לפחות חיצונית. לא יודע אם גם פנימית.

נראה לי שזה אמור להיראות קצת יותר מעוגל ואלגנטי כמו פה:

http://www.ebay.com/itm/Honda-Civic-2001-05-Double-DIN-Car-Stereo-In-Dash-Trim-Install-Kit-Radio-Mount-/221244748336?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item338336f230&vxp=mtr

פורסם

ככה נראה הפאנל שלי :

DSC_5619.jpg

והנה תמונה של מערכת DVD ללא שום פלסטיק נוסף:

now008.jpg

הגיוני שאני לא חייב ? או שבהכרח כן?

8)
פורסם

חזרה לשאלה האם אני חייב מסגרת, היום צילמתי את הרכב שלי ואפשר לראות שהמערכת המותקנת אצלי היא ללא מסגרת:

a5zivjzndmwh.jpg

אז אני פטור?

8)
  • תוכן חדש...