Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 70-80K רכב חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שתי שאלות אם אפשר , בנוגע לרכב הנוכחי ובנוגע לקניית רכב חדש.

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל אשאל בכל זאת ומקסימום תתעלמו.

ברשותי כרגע מכונית משפחתית פורד פוקוס שנת 2009 Trend, יד שנייה מליסינג , 106,000 ק"מ. הרכב ניזוק פעם אחת והוחלף הפח מקדימה. המחירון שלה כרגע עומד על 46,000 ש"ח +- , כמה תשפיע העובדה שהרכב נרכש מליסינג על המחיר?.

שאלה שנייה בנוגע לקניית רכב:

אני מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה, לא מתעניין יותר במשפחתיות אלא ברכבים הקטנים יותר. מחפש רכב חסכוני עם מראה חדשני ורמת ביצועים סבירה (לא מנוע בנפח של 1.0 ליטר) שישמש אותי לנסיעות בינעירוניות בעיקר. התקציב עומד על כ 70-80K.

אם ישנה אפשרות לבצע טריידאין כלשהו עם הרכב הנוכחי שלי זו גם אופצייה.

תודה מראש.

פורסם

ביד 2 יש הרכב פוקוסים שרובם מליסינג,תסתכל מה המחיר הממוצע שם לעומת המחירון אחרי הפתחה,כמו כן,יש ירידת ערך?

לדעתי היום השברולט סוניק דיל מעולה,תא מטען כמו של משפחתית גדולה,מרווחת במחיר מצוין של 79 לרכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מחירון יד 2 {לא לוי יצחק} המחיר של הרכב הוא 49K, תהיה ירידת ערך על כך שהרכב מליסינג.

במידה ויש פגיעת שלדה בעקבות הפגיעה גם אז תהיה ירידה.

לפי הערכה גסה שלי תוכל למכור אותה ב-41K-43K.

בלי קשר תוכל לעשות טרייד אין, תלוי גם איפה. אבל דע לך שבדר"כ עסקאות טרייד אין יעלו לך יותר, ז"א שיתנו לך על הרכב פחות מאשר תוכל למכור ביד 2.

חוץ מהמראה שרשמת שאתה רוצה רכב חדשני וביצועים טובים, מה עוד הרצונות שלך מהרכב? כמה ק"מ בחודש בממוצע? מי נוסע על הרכב?

תן לנו עוד פרטים ככה שנוכל לעזור.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

צריכת הדלק של הסוניק לא גבוהה?

אני ואחותי משתמשים ברכב בעיקר לנסיעות בינעירוניות, קיבלנו את הרכב עם 92,000 ק"מ, כלומר נסענו בשנתיים 14,000 ק"מ. הייתי רוצה שלרכב תיהיה רמת אבזור מסויימת אבל אני יוצא מנקודת הנחה שרכבים חדשים מגיעים עם טכנולוגיה חדשנית ופיצ'רים שירצו אותי ואין צורך להוסיף מעבר.

עריכה אחרונה על ידי Avibu
פורסם

בעניין הפורד פוקוס, אני הייתי מודאג יותר מהחלפת הפח מקדימה מאשר זה שהרכב מליסינג, בתור קונה

אז אולי גם בתור מוכר תחשוב שזו הבעיה הרצינית, שתוריד קצת ערך

פורסם

אין לי מידע מדויק,יש פה חבר פה בשם עם כזאת,מציע לקרוא את הסיקור,דווקא צריכת דלק סבירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?483647-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%A6%D7%99-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בעניין הפורד פוקוס, אני הייתי מודאג יותר מהחלפת הפח מקדימה מאשר זה שהרכב מליסינג, בתור קונה

אז אולי גם בתור מוכר תחשוב שזו הבעיה הרצינית, שתוריד קצת ערך

השלדה נקייה לחלוטין, כך שהנזק שנגרם היה ויזואלי ותו לא.

אבל לוקח בחשבון, תודה.

פורסם

למען האמת אתם ממש מתחת לממוצע השנתי, 14K ק"מ בשנתיים זה 7K בשנה...כמעט וכלום ביחס לישראלי המצוי. ז"א שצריכת דלק לא צריכה להיות פונקציה בשבילך לקניה של רכב חדש. כמובן שלא צריך פורד מוסטנג שתעשה 1:4 אבל אם הרכב יעשה 1:10 או 1:14 מבחינתך זה גרושים. הבדל של 1300 ש"ח בשנה, בערך 100 ש"ח לחודש.

לפי דעתי העדיפות שלך היא לרכב שיהיה נוח לנסיעות ומאובזר ואכן השברולט סניק תהיה בחירה טובה.

מבחינת סופר מיני יש את הסוזוקי סוויפט/ספלאש שבתכלס זה אותו רכב רק בצורה שונה, פורד פיאסטה, הונדה ג'אז שתעלה קצת יותר מ-80K, יונדאי i20...

יש הרבה אפשרויות טובות.

קח כמה רכבים שמצאו חן בעינייך ותעשה עליהם נסיעת מבחן.

השאלה היא האם כדאי לך לקחת רכב חדש מהחברה בסכום הנ"ל שתהיה עליו 3 שנים אחריות או לקחת רכב יד שניה במצב טוב וב-20K ש"ח פחות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה אוהד , כשאתה מציג את הדברים בצורה הזו אולי באמת אני אשב ואחשוב עוד קצת מה העדיפות שלי.

פורסם
שלום לכולם.

יש לי שתי שאלות אם אפשר , בנוגע לרכב הנוכחי ובנוגע לקניית רכב חדש.

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל אשאל בכל זאת ומקסימום תתעלמו.

ברשותי כרגע מכונית משפחתית פורד פוקוס שנת 2009 Trend, יד שנייה מליסינג , 106,000 ק"מ. הרכב ניזוק פעם אחת והוחלף הפח מקדימה. המחירון שלה כרגע עומד על 46,000 ש"ח +- , כמה תשפיע העובדה שהרכב נרכש מליסינג על המחיר?.

שאלה שנייה בנוגע לקניית רכב:

אני מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה, לא מתעניין יותר במשפחתיות אלא ברכבים הקטנים יותר. מחפש רכב חסכוני עם מראה חדשני ורמת ביצועים סבירה (לא מנוע בנפח של 1.0 ליטר) שישמש אותי לנסיעות בינעירוניות בעיקר. התקציב עומד על כ 70-80K.

אם ישנה אפשרות לבצע טריידאין כלשהו עם הרכב הנוכחי שלי זו גם אופצייה.

תודה מראש.

שלום אבי,

ניתן לבצע טרייד אין עם מכוניתך כנגד מחירונים ברכישת רכב חדש מאיתנו,כמו כן ניתן לפרוש תשלומים.

נשמח לעמוד לרשותך.

• תוכן חדש...