Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזה כשנתיים ברשותי פולו שנת 2009 1.4 אוטו' (9N3) שמשמשת אותי ואת זוגתי בעיקר לנסיעות בינעירוניות (ללא ילדים).

הרכב יד 2 וגמע סה"כ 30,000 ק"מ.

אתמול ביצעתי חישוב של צריכת דלק מתחילת שנת 2013 והתצרוכת עמדה על 1:14.5 (הפתיע גם אותי!!)

בעוד מס' חודשים תהיה לי אפשרות לשדרג בתוספת של 30 אלף ש"ח למאזדה 3 שנת 2011 1.6 5 דלתות יד 1 55,000 ק"מ שמורה מאוד.

חשוב לי לשמור על תצרוכת דלק סבירה, נוחות נסיעה, ואמינות עם מחשבה עתידית לבמבינו קטן שיתווסף לתא המשפחתי.

האם כדאי?

עריכה אחרונה על ידי ohadc
פורסם

הבנתי שהתכוונת למאזדה 3.

המאזדה 3, לא תהייה כנראה יותר חסכונית מצריכת הדלק (הטובה!) שאתה מציין שיש לפולו., אבל ישנם גם שיקולים נוספים.

אם כבר אתה מדבר על הרחבת המשפחה ומעוניין להחליף רכב - אז שקול שוב וביותר רצינות לרכוש מאזדה 3 סדאן (תא המטען יקבל משמעות גדולה יותר וככל שיוכל להכיל יותר בקלות עגלת תינוק + קניות מהסופר למשל - כן ייטב). היא תהייה לך יותר פרקטית בוודאות. (ובהמשך לזאת - לא הייתי רוכש גם רכב בעל 3 דלתות).

alfa 156 2.5.

פורסם

צודק, תוקן -מאזדה 3

מאוד הגיוני שסדאן יתאים יותר אך הדילמה בשידרוג נובעת מכך שקיים רכב מאוד מאוד ספציפי שמשתחרר לשוק עוד מס' חודשים אחרת לא הייתי חושב לשדרג.

פורסם

אח שלי ואשתו גרים בקנדה ויש להם ילדה אחת, הם רכשו מאזדה5 - "כי כל המשפחות כאן עם מיניואנים או ג'יפים"

בישראל, לעומת זאת, אין שום בעיה להסתדר עם פולו עם ילד אחד (אלא אם אתם קונים עגלה באמת מפלצתית) ובטח ובטח עם מאזדה3, אפילו בגרסת 5 הדלתות.

לגבי השדרוג הספציפי המוצע לך - אם מדובר ברכב שהיה במשפחה, שאתה מכיר את ההיסטוריה שלו ושנמכר לך במחיר הנחה, אז מדובר בשדרוג ראוי.

אחרת - יש לך ביד רכב לא רע, שאמור להיות במצב חדש ומספיק ביותר לצרכיך - במקרה כזה הייתי ממתין ומשדרג למשהו חדש יותר משמעותית ובהתאם לצרכים (שהתינוק יהפוך ממחשבה למעשה).

• תוכן חדש...