Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עין רעה,סתם נאחס או מיקריות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מאמין בזה ומה עושים נגד זה?

אני ממש לא

אבל בעל כורחי בעצת חבר טוב שמתי שום באוטו,

לא יודע איך להסביר את זה מעולם לא פגעו ברכב שלי,

שלא לדבר עת ת''ד חס וחלילה אני נוהג בשנת 92 שזה

המון זמן,אבל רק קניתי רכב חדש (לפני כמה שנים) על החודש הראשון דפקו את הרכב

החדש שלי מאחור,נזק לרכב,הרבה טיפולים לצוואר שלי,

ומאז 4 פעמים,פעם בחורה איבדה שליטה וניכנסה

בנו,כל המשפחה,נזק לרכב כאבים שלי ביד...

פעם אדם מבוגר שכח למשוך בלם יד ברכב שלו שהתדרדר על הרכב שלי שחנה,

הלכה דלת נהג שלי,ועוד לפני חודשים ניכנסה בי טיוטה היילקס מאחור,אישפוז

שלי ורכב כמעט טוטאל לוס... האם מקריות או עין רעה טפו טפו חמסה חמסה?:-):oops:

פורסם (נערך)

לדעתי עין רעה קיימת.

דוגמה טרייה:

אני עובד כמלצר במלון ואנחנו מרימים מגשים ענקיים על הכתף ומעמיסים אותם בעשרות כלים,באמת יש מגשים לדעתי שמגיעים ל20-30 קילו.באחד הימים אמר לי אחד הסטיוארטים-"אתה תותח,אתה.כולם מפילים כלים רק אתה לא.תוך חמש דקות 2 כוסות עפו אצלי לרסיסים".

עוד דוגמה מהמלון שאני עובד בו-הבוס שלי,מנהל חדר האוכל כל יום מתלבש בצורה יפה עם נעליים יקרות וכו'.אמר לו השף "וואלה תופס ממך שאתה מצליח ללכת ככה עם הנעליים האלה בלי להחליק במטבח". ונחש מה? אחרי חצי שעה הבוס שלי נפל ונפגע קשה בברך שממילא הייתה דפוקה אצלו עוד מצוק איתן.

אז כן לדעתי יש דבר כזה עין רעה.

עריכה: אחרי שקיבלתי דו''ח של 500 שקל ומיד לאחר מכן עשיתי תאונה מעצבים שבערו בי תליתי ראש שום בתא מטען,בנתיים טפו טפו טפו הכל בסדר :-D

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

חחח גדול אהבתי,

ראש שום בתא מטען לא עשה לך ריח?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

האמת שלא,הקודם הצליח להצמיח ענפים ירוקים אז העפתי אותו ושמתי אחר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הרי על זה אנחנו מדברים פה "שעה" לא??

צודק.

האוטו חונה לפחות ל12 שעות,אחזור לעדכן.

פורסם
האמת שלא,הקודם הצליח להצמיח ענפים ירוקים אז העפתי אותו ושמתי אחר.

הצמיח ענפים??

טפו טפו (בצחוק)

אפילו שזה עושה ריח רע בבגאז' אני מצטער שלא שמתי את זה מזמן.

פורסם

לא חושב שזה קיים,זה כן נכנס תחת הקטגוריה "אמונות טפלות".

גבי - הדוגמה הראשונה שלך קרתה לדעתי כי אחרי שהבחור "שבח" אותך ואז קרתה לך הפשלה,זה בגלל סוג של פרנויה קלה שנכנסת אליה,ובחוסר תשומת לב קרה מה שקרה.

כנ"ל לגבי הבוס שלך,כנראה האמירה של השף השפיעה עליו באופן מהותי ובגלל זה,זה קרה.

כן אפשר להגדיר את המקרים בתור צרות עין ולשון הרע (דברים שרירים וקיימים).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

ועכשיו נעבור לפעולות להסרת העין.

לך תארגן:

שן של קרוקודיל

מקל אוזניים (מעץ, לא מפלסטיק! )

10 גוגואים

7 שערות מאפך (עם השורש )

חציל לבן

בלון

שערת שפם חתול סיאמי

קפה שחור.

תחזור ונמשיך משם.

(* הקפה בשבילי, 2 סוכר וכפית קפה חודש תשיעי ).

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה בדברים האלה, שהם פוגעים רק במי שמאמין בהם.

אותו הדבר כמו שדים ורוחות:

מישהו מאמין בשדים ורוחות. הוא הולך בלילה ברחוב ושומע חתול מיילל אבל לא רואה כלום. ישר נכנס ללחץ.

אחרי זה מישהו בבית מוריד את המים בשרותים, הצינור ביוב נמצא על הקיר לכיוון הרחוב, וזה נשמע לו כמו לחישות מפחידות.

אחר כך מישהי ראתה ג'וק בבית והיא מתחילה לצרוח. פתאום יש קצת רוח והעצים זזים.

הוא לבד ברחוב בחושך שומע את כל זה, מתחרפן, מתחיל לרוץ כדי לברוח, מחליק על קליפת בננה ושובר את הראש על המדרכה.

בבוקר מוצאים אותו מת, המשטרה מוכיחה שהא מעד ומת אבל כל מי שמאמין בשדים אומר "השדים הרגו אותו".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משהוא ששמעתי שהרצאה מבוא לפסיכולוגיה שאני מאוד מתחבר אליו:

אנשים אוהבים לחפש משמעות. אם יש תופעה שקוראת ואין לה הסבר, אנשים ינסו להצמיד לה הסבר כל שהוא (גם אם הוא לא הגיוני כמו "גורל" "עין הרעה" "קללה" וכדומה).

מתחילת השנה נהגרו 172 אנשים בתאונות דרכים (שזה בממוצע בן אדם ליום וחצי), ועוד הרבה (אין לי מספר בשלוף) שנפצעו והרבה יותר (שוב אין לי מספר) שהרכבם נפגע, נשרט וכו'.

הסיכוי שהרכב שלך יפגע הוא מאוד גבוה (שוב, אין לי מספר), ומתמטיקה פשוטה מלמדת אותנו שהסיכוי שהרכב שלך יפגע פעמיים ברצף הוא כמו הסיכוי שהרכב שלך יפגע פעם אחת או 10 פעמים ברצף (לחילופין, הסתברות בילתי תלויה). וזה משהוא שאנשים לא מבינים, הם חושבים שההסתברות שונה וברגע שזה קורה יותר מפעם אחת בתקופה קצרה מאוד הם חושבים שזה בטח קללה או עין הרעה. אבל זה לא.

שמרו על עצמכם.

• אחראי פורום
פורסם
משהוא ששמעתי שהרצאה מבוא לפסיכולוגיה שאני מאוד מתחבר אליו:

אנשים אוהבים לחפש משמעות. אם יש תופעה שקוראת ואין לה הסבר, אנשים ינסו להצמיד לה הסבר כל שהוא (גם אם הוא לא הגיוני כמו "גורל" "עין הרעה" "קללה" וכדומה).

אני חושב שפשוט מאוד נוח שיש להאשים מישהו במחדל שקרה לך. "הוא פתח עליי, בגלל זה נדבקתי לעמוד ושברתי שיניים".

יותר קל לחשוב ככה מאשר להאשים את עצמך או שזו פשוט יד המקרה. לכולם קורה חרא בחיים, רוב הזמן לא צופים את זה.

מי שמאמין בעין רעה מתעכב על זה ומדביק את האשם לכולם חוץ מעצמו.

בשתי הלידות של הבנים שלי היתה אותה דודה שאף אחד לא רוצה לשמוע שישר התחילה עם הסחלה שלה.

הבן הראשון היה קל מאוד, השני משמעותית פחות ולא התקנו או פירקנו אצל אף אחד מהם שיני שום, נעל של תינוק או שערה של גמל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...