Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה דיזל או בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתמונה אפשר להבין אם זה DSG או אוטומט רגיל?http://images.yad2.co.il/Pic/201406/18/1_1/o/e1_1_5_185824_20140618000659.jpg

להוסיף בקרת שיוט לרכב הנ"ל מסובך ויקר?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח עם עוד אנשים יוכלו לשפוך קצת מידע על דגם 1.6 בנזין אוטו' כמו עלות טיפולים, האם יש מחלות מסוימות, האם המזגן חזק?

על דגם ה 1.6 תוכל לקרוא בהרבה מאוד פוסטים שנפתחו לענין זה.

מדובר במנוע ותיק מאוד של פולקסווגן, המנוע מיושן- חד משמעית.

לדעתי, אם כבר אתה חושב על ה- 1.6 הותיק והמיושן, קח לנסיעת מבחן את האוקטביה 1.2 טי.אס.איי. המנוע הזה לוקח את ה- 1.6 בכל פרמטר החל מזמינות כח בסל"ד נמוך מאוד, המנוע גמיש, אין לו כיום מחלות ילדות (היו בעבר, עם תחילת השיווק).

לי היתה אוקטביה 2010 1.8 טי.אס.איי, בזמנו הבעיות שהיו הינם עם תיבת די.אס.ג'י. אני יודע שבדגמים מאוחרים יותר החל מ 2012 די התגברו על הבעיה.

בהצלחה

פורסם
היי. דגם1.6 MPI למיטב זכרוני שווק רק עם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים דגם AL-6 רק הג'טה והגולף שווקו בזמנו עם DSG

כמו כן היו 2 גימורים והם פחות או יותר עד היום ambition / ambient או Elegance בדגם האמביינט לא הייתה בקרת שיוט. היא הוספה איפה שהוא באמצע 2012. עד אז היא הייתה רק באלגנס.

זה נכון מאוד.

אני זוכר שדווקא הג'טה בדגמי 2010 צורה קודמת, שווקה עם מנוע 1.6 מיושן וגיר די.אס.ג'י. יש לי חבר שנהג על רכב כזה ואמר לי שלמרות העובדה שהגיר מבריק, היות העובדה שהמנוע מיושן- מורגשת מאוד.

פורסם (נערך)
מהתמונה אפשר להבין אם זה DSG או אוטומט רגיל?http://images.yad2.co.il/Pic/201406/18/1_1/o/e1_1_5_185824_20140618000659.jpg

להוסיף בקרת שיוט לרכב הנ"ל מסובך ויקר?

קשה לראות דרך סמארטפון. אבל זה פשוט. בדגם הרובוטי כתוב DSG על החלק הניקל של ידית בורר ההילוכים מלמעלה.

הוספת בקרת שיוט פשוטה וכרוכה בהחלפת ידית הוינקר. החלק קיים בארץ וזמין מ 2012. ניתן גם להזמין אותו מחו"ללבד בזמנו זה היה כ 1500 שקל

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
זה נכון מאוד.

אני זוכר שדווקא הג'טה בדגמי 2010 צורה קודמת, שווקה עם מנוע 1.6 מיושן וגיר די.אס.ג'י. יש לי חבר שנהג על רכב כזה ואמר לי שלמרות העובדה שהגיר מבריק, היות העובדה שהמנוע מיושן- מורגשת מאוד.

חולק עליך. נהגתי גם בג'טה וגם בגולף DSG 1.6 ולדעתי השילוב מנוע גיר הזה היה מוצלח, הגיר סחט מהמנוע כח בכל שלב והאוטו הרגיש זריז יחסית. אל תשכח שמדובר בשנים שמאזדה 3 טויוטה, פורד פוקוס ושאר ירקות שווקו עם גיר עתיק 4 הילוכים , עשו 0-100 בשלושה ימים וצרכו 1/10 כאשר הרכבים האלה בנקל עשו 1/14. כמובן שזה כבר לא תחרות למנועי הטורבו של היום אך אז זה היה אחלה.

לענייננו פות"ש רוצה אוקטביה ואין כזאת 1.6 DSG בנזין אז זה לא ממש רלוונטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אין אוקטביה/ ג'טה בנזין 1.6 עם DSG6.

ג'טה כן שווקה עם השילוב של 1.6 בנזין עם DSG7. לגבי האוקטביה איני בטוח ב100%, אך נראה שלא שווקה כלל בתצורה הזו, אלא רק עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה עם 6 הילוכים.

DSG6 תמצא רק בשילוב עם מנועים עתירי מומנט יחסית, כלומר עם דיזל 1.9, דיזל 2.0, בנזין 2.0TSI.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...