Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגש על נוחות ועל עוצמת תאורה.

מכיוון שמדובר באירוע שטח בודד (אני לא רץ בלילה בד"כ) ובמשך זמן לא ארוך מידי עד לזריחה אין טעם להשקיע יותר מידי

לא צריך "סוס עבודה" ולא זמן סוללה מטורף אבל כן צריך להיות נוח.

המבחר באתרים המזרחיים השונים עצום לכן אשמח על המלצה מניסיון.

תקציב 20-30 דולר (אפשר יותר כאמור אבל לא נראה לי שיש טעם)

תודה מראש

פורסם (נערך)

קניתי לאחרונה בריקושט פנס ראש סיני של 'אנרג'יזר' (עלאק) גם לריצות לילה ב90 ש"ח שבינתיים שנותן אחלה עבודה.

3 נורות לד חזקות שמאירות ממש חזק + אפשרות כיוונון האלומה אנכית 180 מעלות, למחיר שלו מדובר באחלה פנס.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מחפש פאצאל (PETZL) משומש באייבי )

http://www.petzl.com/en/outdoor/headlamps/all-headlamps-petzl

פנסים מעולים ומומלצים ביותר.

לא זולים אבל ב 30 דולר (כ100 שקל) אתה יכול למצוא אחלה מציאות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אנשים הגברה תאורה חשמל ובמות בארץ משתמשים בזה.

חברה שהגיעו מחו"ל לעבודות בארץ בתחום הזה (הפקות ענק) משתמשים בחברה הזו. אגב גם בציוד סנפלינג שלהם בתור ציוד עבודה בגובה.

מנסיון אישי. בחור בגובה 183. משקל של 115 קילו, והרתמה ממש נוחה לעבודה ארוכה. ונוחה ללבישה ולהורדה.

מבחינת אוברקיל.

החברה אומרת לך. עוצמת אור, מרחק, עלומה, זמן עבודה, משקל,

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
אנשים הגברה תאורה חשמל ובמות בארץ משתמשים בזה.

חברה שהגיעו מחו"ל לעבודות בארץ בתחום הזה (הפקות ענק) משתמשים בחברה הזו. אגב גם בציוד סנפלינג שלהם בתור ציוד עבודה בגובה.

מנסיון אישי. בחור בגובה 183. משקל של 115 קילו, והרתמה ממש נוחה לעבודה ארוכה. ונוחה ללבישה ולהורדה.

מבחינת אוברקיל.

החברה אומרת לך. עוצמת אור, מרחק, עלומה, זמן עבודה, משקל,

שוב, לא אמרתי שזו לא חברה טובה, פשוט נראה לי מיותר לשלם סכומים כאלה עבור שימוש של פעם פעמיים בשנה.

הזמנתי בינתיים את הג'אנק הסיני, נעדכן כשזה יגיע.

תודה על התגובות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן, מה שהזמנתי מ DX היה זבל עופות אפילו לא ניסיתי לרוץ איתו (נשמור אותו לקמפינג או משהו)

קניתי בסוף מריקושט את זה:

http://www.rikushet.co.il/rikushet/250/4665/?s=0

שהיה לא רע קל ונוח אבל לא סיפק עוצמת תאורה מתאימה, המזל שלי היה שהיו עוד רצים עם פרוזקטורים מטורפים שרצתי לצידם.

פעם הבאה יהיה כנראה פרצעל :)

פורסם

זול וזוגלובק. מתחילים בז' ובשניהם תקבל נקניקיה בסוף.

• תוכן חדש...