Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה בסקודה סופרב יש רעש הולך וגובר כאשר מגבירים את המהירות. במוסך נאמר כי הסיבה היא כפי הנראה בעית צמיגים. הצמיגים נראים במצב מצויין, לפחות על פי מראה חיצוני. האם נשמע הגיוני? איך הייתם מציעים לוודא זאת לפני שמתחילים להחליף צמיגים?

פורסם
במהלך נסיעה בסקודה סופרב יש רעש הולך וגובר כאשר מגבירים את המהירות. במוסך נאמר כי הסיבה היא כפי הנראה בעית צמיגים. הצמיגים נראים במצב מצויין, לפחות על פי מראה חיצוני. האם נשמע הגיוני? איך הייתם מציעים לוודא זאת לפני שמתחילים להחליף צמיגים?

יש ללטף את סולית הצמיג להרגיש אם יש גבשושים

פורסם

מדובר בצמיגי Dunlop, דגם 225/45R17 94W (צורפה תמונה).

אין לי מושג מה תאריך הייצור שלהם, אולם הם נרכשו לפני שנה וחצי בערך.

לגבי המיסב, במוסך אמרו לי שכנראה הבעיה אינה במיסב, אולם אני לא יודע כמה ברצינות בדקו את האפשרות הזו.

המטרה שלי היא לא למצוא את עצמי רוכש צמיגים ונשאר עם אותה בעיה...

photo1.jpg

פורסם

לא סופרב, סתם אוקטבית ליסינג עם מישלין אנרג'י ורעש הצמיגים ( חדשים לחלוטין אגב, כמו שאר האוטו ) באמת לא לענין. אז חשבתי לתומי שבגירסאות הזולות לא מקדישים יותר מדי מחשבה וממון בבידוד בתי הגלגלים, מסתבר שאולי פשוט לא מאמינים בזה אצל הצ'כים.

פורסם
מדובר בצמיגי Dunlop, דגם 225/45R17 94W (צורפה תמונה).

אין לי מושג מה תאריך הייצור שלהם, אולם הם נרכשו לפני שנה וחצי בערך.

לגבי המיסב, במוסך אמרו לי שכנראה הבעיה אינה במיסב, אולם אני לא יודע כמה ברצינות בדקו את האפשרות הזו.

המטרה שלי היא לא למצוא את עצמי רוכש צמיגים ונשאר עם אותה בעיה...

[ATTACH=CONFIG]391717[/ATTACH]

מאיזה כוון מגיע הרעש קדימה או אחור והאם סיבוב ההגה בפניות משפיע על הרעש עוצמתו והטון ?

פורסם
מאיזה כוון מגיע הרעש קדימה או אחור והאם סיבוב ההגה בפניות משפיע על הרעש עוצמתו והטון ?

לא ברור מאיפה הרעש, לדעתי מקדימה ומאחורה. הפניות לא משפיעות אבל הגברת המהירות מגבירה את הרעש.

פורסם

סביר להניח שמה שאתה שומע זה את הרוח מבתי הגלגלים וזה כמובן הגיוני שהרעש מתגבר ככל שעולה המהירות. בשום רכב אין בידוד מושלם ומוחלט של תא הנוסעים מפני רעשים כאלה ולסוג הצמיגים וסוג האספלט יש תרומה גדולה לקונצרט הזה ולכן לא הייתי רץ כל כך מהר להחליף צמיגים. תנסה לעשות כמה "טסטים" בכבישים שונים ואם תוכל, תשווה גם עם מכונית אחרת באות תנאים כדי לראות אם באמת מדובר בבעיה ספציפית אצלך ברכב.

פורסם
סביר להניח שמה שאתה שומע זה את הרוח מבתי הגלגלים וזה כמובן הגיוני שהרעש מתגבר ככל שעולה המהירות. בשום רכב אין בידוד מושלם ומוחלט של תא הנוסעים מפני רעשים כאלה ולסוג הצמיגים וסוג האספלט יש תרומה גדולה לקונצרט הזה ולכן לא הייתי רץ כל כך מהר להחליף צמיגים. תנסה לעשות כמה "טסטים" בכבישים שונים ואם תוכל' date=' תשווה גם עם מכונית אחרת באות תנאים כדי לראות אם באמת מדובר בבעיה ספציפית אצלך ברכב.[/quote']

לצערי אין לי ספק שמדובר בבעיה, השאלה היא לגבי המקור. הרכב כבר בן חמש שנים, והרעש הנוכחי חריג מאד.

• תוכן חדש...