Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרתי 200 אלף!

thebaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לאחרונה לרגע מיוחד - נקודת ציון שכל צרכן ישראלי (שאינו מבין ברכב) חושש ממנה: המכונית שלי עברה 200 אלף ק"מ. כן, זה לא מעט, ועלול כמובן להוריד את סיכויי המכירה המהירים במידה ואזדקק להם בעתיד - אך במידה והרכב מטופל, ייתכן וזה רק אמצע חיי המנוע.

מסתבר, כי יש מגזרים שלא ממש מעניין אותם הקילומטראז' - כבר מכרתי לפני מספר שנים מאזדה לנטיס עם 250 אלף ק"מ, שנחטפה על סמך תמונה באתר יד2, וללא בדיקה בכלל.

2014-07-27 09.31.01.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כן במגזר הערבי המזדות (3 ולנטיס) וגם הקורולות נחטפות כמו לחמניות, הסיוויק והלנסר הישנות גם חוגגות פנסיה אצלנו בכפרים, וזה, לדעתי, יותר טוב מאשר להוריד אותם מהכביש ולגרוט אותם בשביל כמה גרושים.

לגבי התמונה שהעלית, לא היה כדאי יותר לעצור בצד ולצלם?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
כן במגזר הערבי המזדות (3 ולנטיס) וגם הקורולות נחטפות כמו לחמניות, הסיוויק והלנסר הישנות גם חוגגות פנסיה אצלנו בכפרים, וזה, לדעתי, יותר טוב מאשר להוריד אותם מהכביש ולגרוט אותם בשביל כמה גרושים.

לגבי התמונה שהעלית, לא היה כדאי יותר לעצור בצד ולצלם?

אכן, המאזדה נמכרה בעבר לערבי...שהגיע כל הדרך מנצרת ועד לרמת גן!! בידיעה שהוא קונה את הרכב...ואילו הליאנה האצ'באק שלי לא מספיק נחשבת/נפוצה במגזר זה...

ולגבי התמונה: אכן, היה עדיף לעצור בצד. אך הייתי במהלך נסיעה בכביש בין-עירוני ללא שוליים, ולא היה היכן לעצור, וחששתי לפספס את המספר העגול שמופיע באודומטר הדיגיטלי!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סוזוקי ליאנה2005.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב פרטי שמהיום הראשון שלו על הכביש ננהג בצורה נורמאלית ומטופל כמו שצריך (כמו שצריך הכוונה לפי הוראות יצרן בחלקים ונוזלים מתאימים) אחרי 200.000 ק"מ יכול להיות במצב דומה מאוד למצב של רכב חדש, עם רוב או כל המכלולים עדיין מקוריים ועם עוד הרבה מאוד קילומטרים לפניו.

פורסם
אכן, המאזדה נמכרה בעבר לערבי...שהגיע כל הדרך מנצרת ועד לרמת גן!! בידיעה שהוא קונה את הרכב...ואילו הליאנה האצ'באק שלי לא מספיק נחשבת/נפוצה במגזר זה...

לגבי אי-נפוצותה של הליאנה, יש דברים שלגביהם יש קונצנזוס רב-תרבותי והליאנה היא אחת המכוניות המכוערות ביותר שמסתובבות על הכבישים (הסדאן מכוערת יותר מההאצ'בק) :-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ברוך הבא למועדון. עברתי את ה200 עם אופל אסטרה שנת 2001 לפני כמה שנים. הרכב מאז נמכר ולפי מיטב ידיעתי עדיין נוסע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא מספר מרגש, בעיקר ברכבים יפניים מסוימים וכמובן לא ברכבי דיזל.

את הקורולה 98 שלנו מכרנו שהיא בת כ-14 שנה ועם יותר מ-350K ק"מ, חוץ מהקילומטרז' היו גם בונוסים בצורת קילופי צבע אחרי תיקון מכסה מנוע כושל, קצה שלדה (למעשה - קצוות שלדה - גם מלפנים וגם מאחור), דליפת שמן. לא ביקשנו הרבה והרכב עף מהחניה שלנו תוך זמן קצר מאוד ולמיטב ידיעתי עדיין דוהר בין כפרי הצפון.

מרצדס דיזל מחליפות ידיים גם אחרי 500K ק"מ.

פורסם

אני זוכר מילדותי שפעם זה היה מחסום המאה אלף. לרוב המכוניות בשנות השבעים היה מד קילומטרים בן חמש ספרות בלבד ואי אפשר היה לדעת כמה פעמים הרכב כבר עשה מאה אלף והתאפס לספירה מחדש.

פורסם

גם היום יש עדיין כאלה שבטוחים שב100 אלף הכרכרה הופכת לדלעת והצילינדרים במנוע הופכים לעכברים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת מפתיע אותי שברכב שלי שהוא שנת 2000 ( 5 שנים מתחת לשלך) והוא רק ב 177K.

לעומת זאת לשכן שלי יש B4 שנת 2008 עם 250K..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...