Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לרכישת oneolus one-מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיל ולירן, מה ציינתם בהצהרת המכס? מאיפה הבאתם את מידות ומשקל החבילה? בדקתי עכשיו ועדיין יש מלאי, חושב להזמין עם SHIPITO, יש איזה טיפ? באיזה שיטת משלוח לבחור? בזו שלוקחת הרבה זמן דרך דואר רגיל או dhl או משהו אחר בסגנון?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
גיל ולירן, מה ציינתם בהצהרת המכס? מאיפה הבאתם את מידות ומשקל החבילה? בדקתי עכשיו ועדיין יש מלאי, חושב להזמין עם SHIPITO, יש איזה טיפ? באיזה שיטת משלוח לבחור? בזו שלוקחת הרבה זמן דרך דואר רגיל או dhl או משהו אחר בסגנון?

shipito לא ישלחו עם המשלוח הזול ביותר בטענה שיש סוללת ליטיום בפנים ותצטרך לבחור במשלוח יקר כמו DHL\UPS\FEDEX

בדיוק מה שקרה לחבר כאשר הזמין iphone6

אבל [הסרת אחריות] תנסה להצהיר מחיר של איזה 50 דולר ותרשום computer parts, החבר עם האייפון הצליח להביא אותו דרך DHL בלי מכס\מיסים בכלל עם הצהרה כזאת, הרי זה ידוע ש shipito ירשמו כל מה שתגיד להם לרשום, וגם dhl לא נוטים לחפור יותר מידי ברגע שיש קבלה על סכום נמוך [\הסרת אחריות]

בהצלחה.

פורסם

אח שלי הזמין לפני שבועיים oneplus one באיביי ב350$ עם משלוח לישראל, המוכר נראה בסדר אבל עכשיו ראינו שהמספר מעקב לא קיים בכלל, סתם חרטטו מספר כנראה. נלשין לאיביי והוא יקבל את הכסף בחזרה כנראה.

אי אפשר לסמוך על המוכרים של המכשיר הזה באיביי. הבלי הזמנה שהיה אתמול זה היה טוב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

1. חזר למלאי אז אפשר עדיין להזמין מהאתר שלהם.

2. liran123 הראה שזה עולה 450 $ להזמין דרך האתר לארץ, לא עדיף להזמין מאתר סיני אחר בפחות כסף?

3. באתר החברה יש פורום, בפורום יש invites ואנשים מחלקים שם הזמנות אז אין שום בעיה להזמין טלפון גם מתי שצריך הזמנות.

4. liorwohl בדקתם עם המוכר לפני שהתלוננתם לאיביי, אמריקאים בדרך כלל שולחים לארץ בלי מספר למעקב כי זה יקר?

אייל

פורסם (נערך)

חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין את המכשיר הסנסציוני הזה בנוסף לאייפון 5s שיש לי, אבל עם המסים (מעל שליש ממחיר המכשיר! :|) זה לא בתקציב שלי כרגע, אז ירדתי מהרעיון. כמובן שלדעתי, גם כולל תשלום מסים, זה עדיין המכשיר עם יחס התמורה למחיר הגבוה ביותר שיש ואם היה לי צורך בסמארטפון לא הייתי חושב פעמיים.

את מידות האריזה והמשקל מצאתי בחיפוש בגוגל בפורום של היצרן.

האתרים הסינים מוכרים את הגרסא הסינית ב-340$ +/- (16GB) כולל משלוח לארץ.

החסרונות:

- תדרים קצת יותר מוגבלים מהגרסא הבינלאומית (לא משהו שמונע שימוש בארץ, להבנתי)

333.png

- מערכת הפעלה סינית (בשפות אנגלית/סינית) - ColorOS, כמובן שאפשר להחליף אותה ל-CM11S (כרוך בפתיחת bootloader והחלפת ריקברי)

- זמן משלוח ארוך יותר

- במידה והחבילה נתפסת במכס, המחיר כולל מסים יהיה זהה (בהנחה ואין קנסות) להזמנה מהיצרן דרך buy2usa.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

בתור בעלים טרי קל מכשיר כזה, ואחד שלא מסתפק בכל מכשיר המכשיר מעולה!, כמה דברים, שימו לב כי ישנם שני סוגי מכשירים, האחד מיועד לשוק הסיני ונמכר לרוב דרך איביי וכו לשאר העולם, והשני שנמכר באתר המקורי עם הזמנה בלבד, למכשירים מערכת הפעלה שונה לגמרי colour OS והסינוגן של שאר העולם.

דבר נוסף, למה לא לקנות בארץ בכמעט אותו המחיר עם אחריות יבואן ?

פורסם (נערך)

חבר טוב שלי פרסם עכשיו בפייסבוק:

-----------------------------------------------------

**למכירה**

OnePlus One 64GB Sandstone Black גרסא בינלאומית.

מהמכשירים המתקדמים בעולם, חדש לגמרי.

2100

-----------------------------------------------------

מי שמעוניין, שישלח הודעה פרטית, ואני אתן לו את המספר של הבחור.

10404210_10152907561828980_1784080909004590911_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

באתר המכשיר עדיין מופיע אצלי ב-Pending Shipment.

מה המצב אצלכם?

ארז,עדיין לא הצהרתי כלום.

אבל מנסיון של שנים עם BUY2USA,כל מה שתרשום יעבור.

מגבר שעולה 500 דולר הוצהר כ8 דולר ועבר כמו מלך.

בשיפוצים...

פורסם

אני הזמנתי 16gb לניו גרסי.

עדיין pending.

בפורום שלהם כולם עצבניים אבל אתמול התחילו לשלוח.

באירופה אפילו קיבלו

הטלפון נשלח מחסן בקליפורניה אז לוקח קצת זמן מהזמן שהם שולחים לזמן שמקבלים

אייל

• תוכן חדש...