Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם אני לא חוקר, אבל אני משרת במצ"ח ( פקיד )

אני מכיר אחד שהיה חוקר ויצא משם לג'וב יומיות ויוצא לי לדבר עם החוקרים בטלפון בקשר לעבודה וכו'.

תשמע זה בעיקר תלוי ברצון הבן אדם ובאופי שלו,

התפקיד עצמו הוא סבבה, יש בו דברים מעניינים אבל זה גם משתנה בין כל אחד ( רמת העיניין )

מצד שני יש לך את התנאי שירות, שהם לא טובים, תוסיף לזה שיש המון המון עומס עבודה, ושאין בכלל הערכת מפקדים, אתה כמו רובוט שעושה המון המון עבודה ולא מקבל שום פידבק, ( כל מה שאני אומר זה דברים ששמעתי מכמה אנשים )

לדעתי האישית, אני לא הייתי הולך לתפקיד כזה, אם כבר משטרה צבאית אז מודיעין ( בתוך המשטרה הצבאית ) או משהו בסגנון.

אופיר

פורסם

אני אמנם הוכשרתי על ידי מצ"ח והיה לי תג יחידה שלהם אבל שירתתי 90% מהשירות שלי כחוקר במשרד הביטחון במחלקת תביעות ונזיקין.

בעצם התפקיד שלי היה לעבור על התיקים של מצ"ח, לצעוק עליהם בטלפון שיימצאו את התיקים שהם איבדו (כי כל הזמן מאבדים הכל) ואז להתקשר לחיילים ולשאול מה "באמת" קרה שם, כי החוקרים של מצ"ח לגמרי לא יודעים את העבודה שלהם.

רק בסוף העבירו אותי למצ"ח להיות חוקר תאונות דרכים "רגיל".

רוצים דוגמה לכמה שזה היה לא מקצועי?

המפקד שהיה לי בתקופה הקצרה במחלקת תאונות דרכים במצ"ח היה משאיר אותי שעות מעבר למה שכולם נשארו כי אני הייתי מלמד אותו לקורס תיאוריה, כי לא היה לו רישיון נהיגה.

בקיצור, תפקיד בולשיט.

פורסם

יש לך אופציה לבחור או שזה השיבוץ שלך?

אם השיבוץ שלך, זה לדעתי התפקיד הכי נורמלי במשטרה הצבאית.

אם יש לך אופציה לבחור, אל תבחר במשטרה הצבאית, ופרט פה את האופציות שיש לך, ואם אתה מכוון למשהו אתה מוזמן לשאול וכמובן ללחוץ על צהל לקבל את התפקיד.

Miata ND2

פורסם (נערך)

תודה על התגובות. אני מחפש תפקיד שיכול להיות מעניין ומהנה יחסית, כ-"ג'ובניק". נתוניי הם: קב"א 53, דפ"ר 70, פרופיל 64, 3 יח' מתמטיקה ו-5 יח' ביולוגיה.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
תודה על התגובות. אני מחפש תפקיד שיכול להיות מעניין ומהנה יחסית, כ-"ג'ובניק". נתוניי הם: קב"א 53, דפ"ר 70, פרופיל 64, 3 יח' מתמטיקה ו-5 יח' ביולוגיה.

תשמע אני הייתי במצב שלך לפני בערך חמישה או שישה חודשים ( צעיר שכמוני ), הנותנים שלי הם דומים לשלך , קב"א 54 ודפ"ר 70 בגרות מורחבת חמש יחידות וכו',

מי שלא עושה מיונים לפני הצבא למודיעין וכו' , הסיכוי שלו להגיע לתפקיד ג'ובניק מעניין הוא יחסית נמוך, אם יש לך עוד זמן עד הגיוס, אני ממליץ לך להתקשר בלי הפסקה למיט"ב ולהציק להם יום אחרי יום שאתה רוצה מיונים למודיעין וכו', רק ככה זה עובד.

אם זה לא יעבוד, תשאף להגיע להיות ראש לשכה של איזה אלוף משנה או משהו בסגנון, לדעתי זה התפקיד הג'וב המעניין ביותר שהוא לא במודיעין.

מצד שני, כאשר נפגשתי עם קציני מיון לאחר הטירונות הציעו לי כמה וכמה דברים והלכתי לכמה ראיונות, ופסלתי את הדברים שהציעו לי כי חשבתי שזה לא יהיה לי מעניין, ובסופו של דבר הגעתי למשטרה צבאית ולמקום שסבלתי בו ( הצלחתי לעבור תפקיד בתוך החיל למשהו שיותר טוב לי ומתאים לי ), כך שאם יציעו לך משהו שהוא נראה לך טוב אבל אתה חושב שתצליח למצוא משהו טוב יותר, תיקח אותו , סביר להניח שלא תמצא משהו ברמה גבוהה יותר .

לסיכום :

עם כל מה שאומרים שיש תפקידים מעניינים בצה"ל וכו', הרוב הם משעממים, אין מה לעשות , צריך להשלים עם זה, ( ברור שיש מעניינים, אבל זה חלק קטן )

אם נותר לך זמן עד הגיוס, תתקשר יום יום למיט"ב ואל תעזוב אותם עד שהם יתנו לך מיונים לכל מיני מקומות.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...