Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי רוחב הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סובארו לאונה 1987 רוחב הצמיג הוא 155 עד כמה נהוג להגדיל או כדי לשים, כדי שזה יהיה חוקי ויעבור טסט .מטרת הגדלת רוחב הצמיג זה לאחיזה טובה יותר .

האם מותר להחליף רק את הצמיגים האחוריים לצמיגים רחבים יותר האם זה חוקי והאם זה משנה את התנהגות האוטו על הכביש בצורה כלשהי ??

ועוד שאלה נוספת האם זה ישפיע במידה רצינית על צריכת הדלק כרגע הצריכה היא 1:10-11

תודה שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
שלום לכולם

יש לי סובארו לאונה 1987 רוחב הצמיג הוא 155 עד כמה נהוג להגדיל או כדי לשים, כדי שזה יהיה חוקי ויעבור טסט .מטרת הגדלת רוחב הצמיג זה לאחיזה טובה יותר .

האם מותר להחליף רק את הצמיגים האחוריים לצמיגים רחבים יותר האם זה חוקי והאם זה משנה את התנהגות האוטו על הכביש בצורה כלשהי ??

תודה שגיא.

לגבי תצרוכת הדלק רק ניקוי ושפוץ קרבורטור יעזרו!

ולגבי התמונות, תזהר לא להרגיז את יוסי, שלא יקנא!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לכולם

תודה שגיא.

שלום.

הספקתי לדבר עם איציק נ. (מנהל פורום הטכני) והוא אמר לי שאפשר לעבור טסט ולקבל אישור ושינוי ברשיון ללא בעיה אם תרצה להגדיל את הצמיגים ל175, וזה גם מתאים לאותם הג'נטים.

אבל לא נראה לי שזה כ"כ כדאי וורוד. במיוחד בלי הגה כוח (אין לך, כמו אצלי אני מבין) האחיזה תהיה יותר קשה. תחשוב על זה לפני שינוי מידות.

וצביקה, אני לא מקנא, ותאמין לי שלא.

ראית את התמונות שלי? http://planet.nana.co.il/mcyossi87/ .

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה זה פה קרב סובארואים :-D

אתה לא יכול להחליף רק אחורה, אתה יכול את כל הרבעיה,

לפי התמונות אני מבין שיש לך רבעיית קלבר חדשים, אם כן אז תשאר איתם, אם אתה כבר מחליף 4 צמיגים...הייתי ממליץ לך על הדרך להרחיב את כל ה4 ל175, האחיזה תהיה הרבה יותר טובה....

פורסם
מה זה פה קרב סובארואים :-D

אתה לא יכול להחליף רק אחורה, אתה יכול את כל הרבעיה,

לפי התמונות אני מבין שיש לך רבעיית קלבר חדשים, אם כן אז תשאר איתם, אם אתה כבר מחליף 4 צמיגים...הייתי ממליץ לך על הדרך להרחיב את כל ה4 ל175, האחיזה תהיה הרבה יותר טובה....

ומה בעיניין הדלק האם הרכב ישתה יותר דלק או שההבדל לא היה משמעותי?

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
אם הוא לא יגדיל גם את רוחב הג'נט האחיזה לא תשתפר משמעותית .

מה זה???

מה הקשר? אתה רוצה להגיד לי שאתה נוסע על הג'נט או על הצמיג?

אם הג'נט הקיים רחב מספיק בשביל לקלוט צמיג ברוחב 175 אז האחיזה תשתפר פלאים בגלל שהצמיג הוא זה שבא במגע עם הכביש ולא הג'נט.

בקשר לצריכת הדלק. תאורטית אמור להיות שינוי לרעה, אבל מעשית אצלי לא היה שינוי במעבר מ-185 ל-195.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה הקשר? אתה רוצה להגיד לי שאתה נוסע על הג'נט או על הצמיג?

אם הג'נט הקיים רחב מספיק בשביל לקלוט צמיג ברוחב 175 אז האחיזה תשתפר פלאים בגלל שהצמיג הוא זה שבא במגע עם הכביש ולא הג'נט.

כספר כספר כספר...

זה רק מראה שלא קראת את הכתבה של מוטי. ממליץ לך לקרוא את החלק המדבר על ג'נטים וצמיגים וכן להסתכל על התרשים שנמצא כמה הודעות למטה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשביל אחיזה טובה יותר הייתי ממליץ על להחליף את האוטו....

צמיג אחורי רחב נדרש במכוניות הנאה אחורית חזקות, וזה כמובן רחוק מלהיות המקרה דנן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
כספר כספר כספר...

זה רק מראה שלא קראת את הכתבה של מוטי. ממליץ לך לקרוא את החלק המדבר על ג'נטים וצמיגים וכן להסתכל על התרשים שנמצא כמה הודעות למטה.

רוני

רוני רוני רוני....

היתה מטלת חובה להשלים את הקריאה עד היום ולא ידעתי?

או במילים אחרות...

אתה "מוכיח" אותי על משהו שבכלל לא התיימרתי שעשיתי אותו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רוני רוני רוני....

או במילים אחרות...

ומה זה פה קרב מנהלים? :-D

ניטרו, תעשה טובה, אם רצית אחיזה לא הייתה צריך לחפש יפאנית משפחתית.

ושוב אני אומר, לך תשנה ברשיון ל-175 כשתרצה להחליף את הצמיגים. ואז תחליף את כל הרביעיה ל175.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שנה מהר ל175 , אין לך מושג מה זה עושה לאחיזה , בסיבובים , וכמה נמוך אתה מרגיש

לאחר מכן גש למשרד הרישוי ושנה ברישיון רכב , דרך אגב יש אפשרות גם לשנות לקוטר 14.

פורסם

Why would you want to do that on a front wheel drive car? it may not look as cool, but if you really want better grip in a front wheel drive car, having wider front tires will work MUCH better... I recommend to you to read the article that Roni linked

.Moti

פורסם

sronis כתב:

כספר כספר כספר...

רוני

רוני רוני רוני....

או במילים אחרות...

אתה "מוכיח" אותי על משהו שבכלל לא התיימרתי שעשיתי אותו.רוני רוני רוני....

או במילים אחרות...

אני מריח עשן?:-)

נצלש לגבי רוחב צמיג ומוודא שרוחב אחר לא פוגע במד מהירות הרי הסיבוב הוא אותו סיבוב נכון?

הלואי שהיה אפשר בארץ כמו בבאגי לשים 2 צמיגים אחורים..

צביקה

• תוכן חדש...