Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לקנות רכב קטן במחיר עד 50,000 ש"ח

תחילה חשבתי לקנות את הסוזוקי אלטו. אבל אני גר באריאל וחשבתי שאולי המנוע הקטן יהווה בעיה.

לכן התמקדתי בדייהטסו סיריון 2009 ויונדאי i10 גירסת 1.2. אני גם רוצה שצריכת הדלק תיהיה סבירה.

יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? ומבין שתי המכוניות מי עדיפה?

האם נפח המנוע הוא בכלל מדד לעוצמה של רכב?

פורסם

תוסיף לרשימה גם את הסוזוקי ספלאש.

נפח המנוע הוא לא בהכרח מדד לעוצמתו - במיוחד בשנים האחרונות בהן מנועי טורבו קטנים וחזקים הפכו נפוצים יחסית.

ה-i20 הרבה יותר מעודנת ומודרנית מהדייהטסו סיריון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף לצבי,אפשר לבדוק כזאת יוצאת ליסינג,שתהיה די חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום חן,

אם אתה גר באריאל אז בהחלט יש מקום לשקול מכוניות עם מנוע מעט חזק יותר מסוזוקי אלטו, מכוניות שיעלו בקלות רבה יותר את העלייה הגדולה בכניסה לעיר ובאופן כללי יהיו גם נוחות יותר לנסיעה בכביש בין עירוני ובמהירות גבוהה.

דייהטסו סיריון בהחלט תוכל להתאים. מדובר במכונית אמינה מאוד, חסכונית מאוד בדלק ולא יקרה לאחזקה. אני הייתי מציעה לך לבדוק גם את יונדאי i20.

היא קצת פחות חסכונית בדלק מהסיריון אבל היא גם קצת יותר מרווחת, קצת יותר מאובזרת וקצת יותר בטיחותית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...