Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי אני מחנה את הרכב שלי סקודה סופרב שחורה שנת 2013 שמורה בטירוף, ומישהו בן XXXX החליט שמשעמם לו והוא צריך לחרוט לי בפח עם משהו, שראיתי את האוטו ככה התחלתי עוד שניה לבכות מעצבים, מה עושים? איפה מתקנים?,.

חברים אני גר בירושלים אני מוכן לנסוע לכל מקום לסדר את זה.

מה מומלץ? ומה העלות בשביל לסדר את זה שיראה כמו שהיה? תודה רבה לכולכם ומקווה שלא תחוו כזאת חוויה מבאסת.

wybklmthfjdz.jpg

פורסם

לך ליעקב אלטר , הוא המומחה .

הוא נמצא באשדוד אני חושב , אל תתפוס אותי במילה אבל שהוא מאשדוד , מה שכן אין אחד שלא יצא ממנו מאושר!

drive for life

פורסם

קודם כל תרגע לא צריך להתעצבן על שטויות כאלה, אני קניתי רכב סיאט איביזה 2014 ופחות מחודש על הכביש השאירו לי 10 שריטות קשות על האוטו קח תראה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?531181-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

אין מה לעשות בכללי זה או ללכת לצבעי או לקנות בקבוק צבע שתואם לרכב עם לכה ולמלא את השריטה בזהירות רבה עם קיסם

פורסם
לך ליעקב אלטר , הוא המומחה .

הוא נמצא באשדוד אני חושב , אל תתפוס אותי במילה אבל שהוא מאשדוד , מה שכן אין אחד שלא יצא ממנו מאושר!

אלטר נמצא בפתח תקווה, לא באשדוד.

אני מכיר לפחות 2 אנשים שיצאו ממנו לא מאושרים בכלל! וזה רק מי שאני מכיר.

לגבי השריטה, לצערי, על פי התמונה תאלץ לצבוע את השריטה/כנף אם תרצה להעלים את זה.

פורסם

לפי דעתי לא כדאי להתעסק בצביעה נקודתית או כל הכנף, הרכב חדש, וירידת הערך תיהיה מורגשת.

תוריד כמה שאפשר אם פוליש/ווקס/מעלים שריטות וסע לשלום.

חארות כאלו שעשו לך את זה יהיו עוד הרבה, אין מה לעשות אם זה.

פורסם

מצטרף (לצערי) לאלו שמעלי. אין דבר יותר מרגיז מזה, כי אכן חבל לצבוע כנף בשביל שריטה כזו (אחר כך כשתמכור את הרכב יגיד הקונה שעברת תאונה וינסה להוריד אותך במחיר. ככה כמעט ואין השפעה על הערך של הרכב).

אין מה לעשות, אתה במדינת ישראל.

זה מזכיר לי משהו שטל שביט ז"ל, עיתונאי הרכב שנהרג, אמר פעם: "אם היה לי כסף לפורשה 911 חדשה, הדבר הראשון שהייתי עושה לאחר שהייתי מוציא אותה מהסוכנות זה לדפוק לה שריטה עם מפתח, שיהיה למזל... וגם שלפחות אני אהיה הראשון שעשה את זה".

פורסם

אני חושב ששווה לך לקנות פחית צבע רכב (לפי קוד צבע רכב ) + לקה + מכחול דק 000 מ-"טופ קולור ":

http://www.topcolor.co.il/default.asp?iId=HILHG

ביצוע :

-ניקוי השריטה עם IPA .

-מילוי השריטה עם הצבע - ( 2X - שכבות דקיקות - בין שכבה לשכבה אתה נותן לו להתייבש ).

-מילוי השריטה עם לכה - (3X-4X שכבות עד שהלכה תגלוש מעל השריטה , וכמובן לתת לו להתייבש בין שכבה לשכבה ).

-אחרי סיום המילוי הסופי , נותנים לכול העסק להתייבש טוב כ48-72 שעות .

-לוקחים פוליש עדין , ומיישמים על השריטה לטשטוש ויישור קו עם שאר צבע הרכב .

*במידה והשריטה הגיעה לפח עצמו , לפני מילוי הצבע , אתה מיישם שכבה של פריימר .

*למלא את השריטה לאט ובעדינות . אין לאן למהר .

*תוודא שהיד שלך יציבה ולא רועדת בשביל שלא תצבע מסביב לשריטה .

זה תיקון שריטה עמוקה שבצעתי לעצמי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521752-צעדים-בדרך-למילוי-עצמי-של-שריטה-בצבע-הרכב&p=4296786&viewfull=1#post4296786

בתיקון אצלי השתמשתי בלכה בלבד .

נשארה צלקת קטנה וכמעט בלתי נראית .

פורסם

כמה עולה פחית צבע ולכה מטופ קולור ? והאם זה עדיף על קניית ערכה מ-paints4u ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

KOM - אני לא זוכר את המחירים , אבל שווה לנסוע אליהם.

יש מצב אולי יוכלו לטשטש טיפה את הצבע שבפחית לצבע של הרכב , כך שלא יהיה הבדל גדול בין הצבעים בזמן צביעה .

כול מקרה לגופו .

פורסם

תודה, אולי באמת אקפוץ לשם. אין לך מושג במקרה באיזו לכה מדובר ? (שם חברה)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

שריטה לא מורידה מערך הרכב (גם לא לחדש,יש פרמטרים אחרים לקביעת ערך רכב)

המחיר יהיה זהה לירידת ערך רגילה בשוק הרכבים.

לא צריך להגזים.

בכל אופן לבצע תיקון מקומי עם צבע/לכה כמו שהסבירו למעלה - לא לצבוע את כל האזור.( זה כן יוריד ערך)

פורסם
תסתכל באתר שלהם :

http://www.topcolor.co.il/default.asp?iId=KMMFD

הייתי אצלהם היום, פחית צבע עולה 90 שקל, ולכה מגיעה במינימום כמו ועולה גם יקר. ניתן לקנות זוג תרסיסים עם הצבע, שגם יעלו יחדיו 140 שקל אבל יהיו עמידים רק לכשנה-שנתיים לפי מה שהבחור שם אמר. לדעתי הערכה של Paints4u עדיפה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...