Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה פשוטה על חשמל ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מד סל״ד ושנאי usb שמחוברים ל- פלוס ומינוס של הרדיו.

רציתי לשאול:

1. האם אני יכול להוסיף עוד שתי צרכנים על החיבורים?

2. מהי ההשפעה אם יש כזאת ש4 צרכנים שואבים מקבלים מתח ממקור אחד?

יש לציין : הצרכנים מחוברים באמעות ספליס קונקטור כלומר שום דבר לא מחובר ביחד אלא לאורך החוט.

וגם אני לוקח הזנה משם כי זה המקום כמובן הכי נוח לגישה.

תודה :)

פורסם

הכל תלוי בפיוז שיושב על אותו קו מתח, וסך ההספק שצורכים כל הצרכנים, כשתדע את הנתונים האלו, נוכל לתת תשובה מדוייקת, אתה יכול לנסות, מקסימום ישרף הפיוז וכך תדע, שהקו מתח לא מתאים, בכל אופן, נזק לא יגרם.

פורסם
הכל תלוי בפיוז שיושב על אותו קו מתח, וסך ההספק שצורכים כל הצרכנים, כשתדע את הנתונים האלו, נוכל לתת תשובה מדוייקת, אתה יכול לנסות, מקסימום ישרף הפיוז וכך תדע, שהקו מתח לא מתאים, בכל אופן, נזק לא יגרם.

השאלה היותר מדוייקת, היא מהי צריכת הזרם של כל הצרכנים האלה.

אין אפשרות להפריד את הצרכנים החדשים על קו (פיוז) נפרד ?

הפיוז שיושב הוא 15A

לא הצלחתי להשיג כל כך מידע,אבל אני יתאר את הצרכנים אולי זה יעזור :

1. מד סל״ד דיגיטלי פשוט

2.שנאי usb מפיק 15w ונותן 3A

3. כבל הטענה של מיני מצלמת רכב, צריכה בערך 150ma

4. מסך למצלמת רוורס,מופעל רק בהילוך רוורס,גודל 4.3 אינץ,לא הבנתי אבל היה רשום 2w צריכה

אני מאמין שכל הצרכנים לא ימלאו 15a בנוסף להם יש את הרדיו,אבל הוא לא מחובר לרמקולים כרגע ובהמשך הוא יתחבר עם rca למגבר שיבוא..

טוב אני שמח לדעת שהדבר לא יגרום לבעיות,ביינתים השנאי והמד סל״ד עובדים הרבה זמן ולא היו לי בעיות של פיוז שרוף,אני יראה מה קורה עם הכנסת המטען של המצלמה והמסך שיבוא בקרוב!

תודה רבה על העזרה!

פורסם

זה נראה כמו צריכה של עשרות וואט בודדות, כאשר הפיוז אמור להגן על צריכה גבוהה מ200 וואט בערך, בקיצור, הכל בסדר.

פורסם
זה נראה כמו צריכה של עשרות וואט בודדות, כאשר הפיוז אמור להגן על צריכה גבוהה מ200 וואט בערך, בקיצור, הכל בסדר.

תודה רבה על העזרה אתה מלך!! [emoji7]

• תוכן חדש...