Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי רויאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשתי פיצצה צמיג בשישי בצהרים על המזל הנאחס דווקא את הצמיג הקדמי שהיה בן שנה של חברת מישלין.

במהירות ובלי להתייעץ איתי(ישנתי אחרי משמרת לילה) ובהמלצת פאנצרמעכר בצפון היא החליפה את כל ארבעת הצמיגים בתואנה שהם יבשים. (מאחורה היו דנלופ בני שנתיים וחצי למעה מ40000 קמ)ובסופו של דבר מה שהולבש על הרכב ארבעה צמיגם של חברת רויאל בסכום של 1250 ש"ח.

לא ראיתי שום מידע על הצמיג הזה ולא שמעתי עליו מעולם ולמרות שהצמיג הוא צרפתי נראה לי שאכלת אותה.

בינתים ניסיתי לדבר עם המוכר שייקח בחזרה 2 קדמיים ותמורת תוספת כספית נשדרג אותם לפירמה מוצלחת יותר הוא טוען שהפירמה טובה וחבל על הכסף. וטען שהם מיובאים ע" חברת כסלו, יבואני קונטיננטל. נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי שום דבר כזה.

אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

שרון

פורסם

לא מכיר רויאל.

יש חברה שנקראת uniroyal הם נחשבים לטובים מאוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טעות שלי מצטער אבל אכן מדובר בסופו של דבר בצמיגי UNIROYAL

באתר היבואן רשום שמדובר בצמיג גשם השאלה האם הוא מתאים לתנאי הארץ החמים?

פורסם

שלום לך, אשמח למיקום ומספר הפנצרייה, אני מחפש מזמן פנצריה או מקום שימכור לי Uniroyal.(אפשר בפרטי אם אתה לא רוצה לפרסם כאן)

לא יודע איך עכשיו, אבל לפני 7-10 שנים אני קניתי רביעיה לרנו שלי והעמידות שלהם בגשם היה משהו לא נורמאלי, הייתי יכול להכנס בפניות במהירות 30-40 קמש והרכב לא היה נסחף למטר (כמובן לא עשיתי את זה) אבל ידעתי שאני יכול לסמוך על הצמיגים האלה בעיניים עצומות. כמו כן בקיץ לא הייתה שום בעיה איתם.

פורסם

היית יכול להכנס לפניות במהירות 30-40 קמ"ש והרכב לא היה נסחף מטר - וואו! אבל כמובן שלא עשית את זה אז איך אתה יודע את זה?!?

הו החופש הגדול, הגדול!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מצטרף לאמירה שבסה"כ מדובר בצמיגים טובים, ולדעתי אתה יכול להיות רגוע.

מהנסיון שלי לפני כמה שנים טובות הם אחזו טוב למדי ברטוב וביבש.

שים לב שבאתר החברה, רוב השמות, אפילו של צמיגי הקיץ, הם בשם 'גשם' משהו.

פורסם
היית יכול להכנס לפניות במהירות 30-40 קמ"ש והרכב לא היה נסחף מטר - וואו! אבל כמובן שלא עשית את זה אז איך אתה יודע את זה?!?

הו החופש הגדול, הגדול!

אחרי נסיון של יותר מ30 שנה, רובו במשאיות, אז אתה יכול להרגיש את הצמיג על 20 קמ"ש ולדעצ אם הוא יסחף לך אם תוסיף עוד X או Y קמ"ש.

וחוץ מזה, למה לגלוש מהנושא הנתון או מה הקשר של התגובה שלך לנושא הזה או לשאלה שלי?

• תוכן חדש...