Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אצלי בבית יש הליכון בשימוש, מתאים לכל הדרישות שציינת.

נמצא בשימוש קבוע, מדגם Runner 47 של Vo2, בינתיים מצוין.

צריך לזכור לשמן אותו אחת לחודש בערך עם ספריי סיליקון, ומדי פעם לכוון את הרצועה.

אגב קח מראש מכשיר שמגיע עד למהירויות גבוהות ומתאים גם לריצה.

המחיר היה עם הנחה ונקודות של חבר וכו', נדמה לי שהיה באיזור ה-3200 שקל לפני כל ההנחות.

נקנה מספורט ורטהיימר אם זה משנה לך.

כמה זמן יש לך אותו כבר? אגב לכוון את הרצועה זה משהו מורכב או שכל אחד יסתדר עם המשימה? הבנתי שיש הליכונים עם מירכוז אוטומטי, האם זה פותר את הבעלים ממה שכתבת? 16 קמ"ש זה מספיק מהר? אגב קנית גם שטיחון מיוחד או שאתה רץ כאשר ההליכון על הריצפה?

מצטער על ריבוי השאלות ותודה.

ריצה בחוץ הרבה יותר בריאה, פחות משעממת ובאופן כללי אתה שורף יותר קלוריות כשאתה רץ בשטח ולא על מסוע (שבעצם עוזר לך).

אין שום סיכוי שארוץ בחוץ, דבר ראשון - אני לא מבין איך זה יותר בריא לרוץ על אבנים או אספלט, כאשר להליכון יש בולמי זעזועים שנועדו לשמור על הגוף. שנית, אני לא רוצה להיות תלוי בשום אופן במזג האויר. שלישית הריצה לרוב תהיה לאורך הכבישים - אויר פחות נקי ממה שיהיה לי בבית עם חלון פתוח ליד ההליכון. רביעית, כמו שליביו כתב, עם מוזיקה מהמחשב או משהו מעניין בטלויזיה (יצריך הזזה של הליכון בכמה מטרים, לא אמורה להיות בעיה) יהיה הרבה יותר כיף. המטרה שלי זה לא לשרוף קלוריות, אלא לשפר את הכושר(עבודת הלב והריאות), כי אם אני ארוץ עכשיו, אני פשוט אמות אחרי 400 מטר. וכאשר אשפר אותו - לשמר ברמה טובה.

לגבי מכשיר אירובי ביתי השאלה היא רק מה הגורם לקנייה.

אם אתה עושה כרגע פעילות אירובית ורוצה לייעל את הזמן שלך, תקנה מכשיר אירובי הביתה.

אם אתה מצפה שהקנייה של מכשיר האירובי תגרום לך לעשות פעילות אירובית, חבל על הכסף (תוך חודש יש לך קולב גדול ויקר בבית).

כל השאר (עוד קלוריות פחות קלוריות , משעמם לא משעמם) לא רלוונטי.

התחלתי לעשות פעילות (הליכות) בחוץ ומהר מאוד הבנתי שזה לא בשבילי.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

אין שום סיכוי שארוץ בחוץ, דבר ראשון - אני לא מבין איך זה יותר בריא לרוץ על אבנים או אספלט, כאשר להליכון יש בולמי זעזועים שנועדו לשמור על הגוף. שנית, אני לא רוצה להיות תלוי בשום אופן במזג האויר. שלישית הריצה לרוב תהיה לאורך הכבישים - אויר פחות נקי ממה שיהיה לי בבית עם חלון פתוח ליד ההליכון. רביעית, כמו שליביו כתב, עם מוזיקה מהמחשב או משהו מעניין בטלויזיה (יצריך הזזה של הליכון בכמה מטרים, לא אמורה להיות בעיה) יהיה הרבה יותר כיף. המטרה שלי זה לא לשרוף קלוריות, אלא לשפר את הכושר(עבודת הלב והריאות), כי אם אני ארוץ עכשיו, אני פשוט אמות אחרי 400 מטר. וכאשר אשפר אותו - לשמר ברמה טובה.

הוכח שהמשטח של ההליכון הרבה פחות בריא מלרוץ על דשא \ מדרכה.

הכושר שלך ישתפר עם הזמן. לא בשבוע ולא בחודש, אבל אם תתמיד תראה שיפור. מנסיון.

וכמובן תחסוך כסף.

אני רץ קרוב ל 50 ק"מ בשבוע ולא שקלתי מעולם לקנות הליכון.

לגבי מזג האוויר אל תדאג, עד החורף יש לך מספיק זמן לרוץ ואם תתאהב בזה תמצא פתרונות גם בחורף. לא נראה לי שאתה הולך לרוץ 6 פעמים בשבוע.

פורסם

כבעל הליכון מצטרף למגיבים מעלי. כשנכנסתי לכושר מהר מאוד נטשתי את ההליכון לטובת בחוץ. ההליכון קל הרבה יותר לריצה ולכן גם נשרפים פחות קלוריות בדרך ופיתוח הכושר נמוך משמעותית ממה שנראה לפי התוצאות שאליהן אתה לכאורה מגיע. בנוסף הוא גם פחות נוח ממה שזה נראה (אין מספיק אוויר, נוף, אי אפשר לרוץ עם חברים מה שמאוד עוזר להתמיד לאורך זמן). בנוסף הוא באמת פחות בריא, ולא משנה עם אילו בולמי זעזועים תקנה אותו. יש לי הליכון מהמשוכללים יחסית בתחום והצלחתי לפתח באמצעותו שברי מאמץ מהר יחסית בהשוואה לריצה משולבת כביש חצץ.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

מצאתי כתבה http://www.gav-clinic.com/articles/90-run-on-tradmeal

אני אשתמש בהליכון תקופה ארוכה רק להליכה. יכול להיות שבעתיד ארוץ (אם כך, זה יהיה בקצב איטי עד בינוני), לפי כתבה הזו עדיף לי הליכון מבחינה רפואית. אין לי שום מטרה להפוך לרץ מקצועי או לרוץ מרתונים. סך הכל אני מתכנן שני אימוני קרדיו בשבוע, לא נראה לי שמזה יהיו לי בעיות בגלל החסרונות שימוש בהליכון שצוינו שם.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
כמה זמן יש לך אותו כבר? אגב לכוון את הרצועה זה משהו מורכב או שכל אחד יסתדר עם המשימה? הבנתי שיש הליכונים עם מירכוז אוטומטי, האם זה פותר את הבעלים ממה שכתבת? 16 קמ"ש זה מספיק מהר? אגב קנית גם שטיחון מיוחד או שאתה רץ כאשר ההליכון על הריצפה?

מצטער על ריבוי השאלות ותודה.

יש לי את ההליכון בערך חודשיים, הוא נמצא בשימוש יום כן-יום לא.

כיוון הרצועה (לפחות בדגם שיש לי) זה סופר-פשוט, בסה"כ לסובב שני ברגים, כנ"ל גם מתיחת הרצועה (אם צריך).

לא מכיר הליכונים עם מירכוז אוטומטי, לכן לא יודע אם זה יעזור.

לא קניתי שטיחון מיוחד בינתיים, מתוכנן לקנות כזה כשתצא הזדמנות, בינתיים ההליכון על הרצפה.

16 קמ"ש זה נראה לי מספיק מהר, אני חושב ששלי מגיע ל-17.

הכי חשוב בהליכונים לעומת חוץ זה שיש תוכניות מיוחדות להוצאת מקסימום אימון, יש תוכנית לשריפת שומנים וכו', ויש גם תוכנית מיוחדת לסיבולת לב-ריאה.

ההליכון קובע לך מהירויות, שיפועים וכו' לבד לאורך התוכנית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

16 קמ"ש זה מהר מאד. תוסיף להליכה\ריצה קצת שיפוע במהירות יותר מתונה ותרויח צריכת אנרגיה הרבה יותר גבוהה בצורה יותר נוחה מאשר בריצה מאוזנת ומהירה.

אני מסופק אם מישהו כאן יוכל להתמיד בריצה במהירות מעל 10-12 קמ"ש ליותר מכמה דקות (כמובן, בתלות בשיפוע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא שלפי ההגיון, אם ההליכון מסוגל להתמודד עם מהירות גבוהה, אז במהירויות נמוכות יותר הוא ישרוד יותר זמן (ז"א יציג אמינות עדיפה). האם זה נכון לחשוב כך?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: היום הוזמן ההליכון הזה. היה מבצע טוב באחת החנויות באינטרנט (הקישור הוא לאתר היבואן) והוא נרכש תמורת 3680 ש"ח. כולל שטיחון, ספריי, הובלה והתקנה יצא 4144 ש"ח (24 תשלומים בלי ריבית:lol:). הומלץ לי ע"י מישהו שעוסק בתחום על המותג YORK בטענה שהשירות של יבואן שלו עדיף בהרבה על זה של VO2.

זהו, עכשיו מחכה שיגיע ואתחיל להתאמן. :turn-l:

• תוכן חדש...