Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר ב60K-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתלבט בין 3 סוגי רכבים בקטגוריית הסופר מיני עד 60-65K!

1)סיאט איביזה 2010

2)יונידאי I20 2010

3)סוזוקי סוויפט 2010

מדובר על רכבים בדגם המאובזר אוטומט.

אני מחפש רכב שיהיה אמין, בטיחותי, חסכוני, כיף לנהיגה ומראה טוב גם לא יזיק.

נסיעות בינעירוניות וגם עירונית, עליות ירידות, בקיצור הכל.

שמעתי כל כך הרבה דעות וסיפורים ואני מנסה להחליט כבר מה לקחת. מצד אחד, האיביזה הכי מושכת אותי מבחינת מראה וביצועים, אבל השמועות על הגיר ואהבה למוסכים לא מרפות ממנה. הI20 הוא אוטו נחמד בכל הפרמטרים, אבל לא יותר מזה. והאחרון, הסוויפט, אמין וחסכוני אבל בביצועים לא מככב.

כמובן, אם יש לכם רעיונות נוספים בשנתון הזה ומעלה מוזמנים לרשום.

תגידו לי מה אתם מציעים וחושבים על כל אחת מהאופציות למה כן ולמה לא, כי אני כבר לא יודע מה לעשות!

עריכה אחרונה על ידי AlonZy
פורסם

אישתי נוהגת על יונדאי I20 אוטומטית, 100 כ"ס 1400 סמ"ק שנת 2009. הרכב מבחינת אמינות בסדר, עבר עד עכשיו 126000 ק"מ.

מבחינת ביצועים הוא לא הכי מהיר, אבל גם לא זוחל.

פורסם

אולי כדאי לשקול את ה 1.6 עם 126 כ"ס,אמורה להיות זריזה ועם אמינות טובה,אני נסעתי רק על ה 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסוויפט 1.5 ליטר דווקא מכונית זריזה למדי, בוודאי בהשוואה ל-i20 עם מנוע 1.4 ליטר.

גרסת ה-1.6 ליטר של ה-i20 זריזה יותר וגם מאובזרת יותר. אחלה אופציה, אם תמצא אחת...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה1.6 יכול להיות פתרון טוב לביצועים טובים יותר, אבל יעלה את צריכת הדלק ויהיה בעייתי למכור אחרכך..

נראה לי שI20 1.4 Premium הכי עונה לדרישות שלי..

מה אתם אומרים?

פורסם

דווקא ממה שאני זוכר,הצריכה שלהם די דומה,ה1.4 מעט עצל ככה שלוחצים יותר,ה1.6 אמור להיות זריז יותר לכן זה צריך להתאזן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרעת היונדאי, היגוי מחורבן מנוע רועש איכות פנים ברמה די נמוכה, לא רכב איכותי.

מבחינת מנוע וגיר הוא מצויין, צריכת דלק ממוצעת של 14 ק"מ לליטר בגרסאת ה1.4.

אישית הייתי מעדיף את האיביזה או את הסוויפט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

החומרים לא פחות טובים מאשר האיביזה או הסוויפט,דווקא את המנוע אני לא זוכר בתור אחד שמרעיש מעבר לנורמה.

פורסם

החומרים הרבה פחות טובים מהאיביזה בוודאות, ביונדאי אין חלקיק של חומר רך, הכול פלסטיק שחור וקשה.

הסוויפט יותר שקטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

איפה באיביזה יש? אולי שחכתי,אבל הדש בורד רך שם?

טוב קראתי שאכן בדש בורד יש חומרים רכבים.

לפי יד 2 בכזה מחיר ניתן לרכוש את ה TSI,דווקא אותה לא הייתי רוכש בגלל הDSG.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
איפה באיביזה יש? אולי שחכתי,אבל הדש בורד רך שם?

טוב קראתי שאכן בדש בורד יש חומרים רכבים.

לפי יד 2 בכזה מחיר ניתן לרכוש את ה TSI,דווקא אותה לא הייתי רוכש בגלל הDSG.

ה DSG בשנתונים האלו הוא DSG "רטוב" (6 הילוכים) ונחשב אמין.

• תוכן חדש...