Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר ב60K-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הגיר באיביזה ב2010 הוא על הפנים לא?

מ 2010 לא היו מנועי TSI ורק משנתון 2011 החלו לשלב TSI עם DSG (כמובן שיש גם ידני אבל רשמת שאתה רוצה רק אוטומט)

יש 2 סוגים לDSG -

DSG6 - שהוא גיר "רטוב" (משומן) עם שש הילוכים ונחשב יותר אמין ונוח

DSG7 - נמצא רק בשנתונים החדשים 2012 המאוחרת ומעלה והוא נחשב לגיר "יבש" ללא שמן והוא נחשב ללא אמין, אבל כל אחד אומר משהו אחר ואף פעם אל תסתפק במה שאתה קורא פה

עדיף לך בכל מקרה למצוא איביזה (יש דגם שנקרא SC שזה Sports Coupe שבעצם אומר שהאוטו מגיע עם 3 דלתות, שזה 2 דלתות ובגאז, ולפי דעתי עם אתה לוקח איביזה זה רק עם 3 דלתות כי החמש מכער את הרכב) עם TSI 1.2 כי זה מנוע שייספק אותך (לי יש איביזה חדשה ואני נהנה ממנה מכל רגע) - אוטו חסכוני, ספורטיבי, נראה טוב, וזריז וזה מספיק לי

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

זה לא ממש מדוייק.

DSG6 הגיע עם הגולף TSI הראשונה (בדור 5) ונמכר כיום בעיקר עם מנועי הדיזל החזקים של הקונצרן או עם מנועי הבנזין הגדולים יותר.

כל דגמי האיביזה הגיעו עם DSG7, גם ה-TSI וגם ה-1.2, אפילו דגמי הקופרה וה-FR.

לגבי האמינות, לא החזקתי רכב עם גיר כזה אבל יש מספיק שרשורים בפורום.

אני אישית מחבב מאוד את הסוויפט, רכב קטן, זריז ועם התנהגות כביש טובה.

פורסם
זה לא ממש מדוייק.

DSG6 הגיע עם הגולף TSI הראשונה (בדור 5) ונמכר כיום בעיקר עם מנועי הדיזל החזקים של הקונצרן או עם מנועי הבנזין הגדולים יותר.

כל דגמי האיביזה הגיעו עם DSG7, גם ה-TSI וגם ה-1.2, אפילו דגמי הקופרה וה-FR.

לגבי האמינות, לא החזקתי רכב עם גיר כזה אבל יש מספיק שרשורים בפורום.

אני אישית מחבב מאוד את הסוויפט, רכב קטן, זריז ועם התנהגות כביש טובה.

הוא אמר בפירוש שהוא מעוניין רק ב 3 רכבים, שאחד מהם הוא האיביזה, אז לא רציתי סתם לדחוף לשרשור את הגולף

• תוכן חדש...