Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CRV 2010

finix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מוחר את האוטו שלי הונדה CRV 2010 רציתי לדעת איזה אוטו אני יכול להביא כתחליף לו ,אני מוחר אותו ב 110,000 והתקציב הוא 150-170K אני מחפש משהו אמין חזק וטוב ההונדה עשתה אחלה עבודה הבעיה שהפסדתי עליה קרוב ל 90K מאז שקניתי אותה מהחברה לכן אני צריך משהו עם ירידת ערך יחסית נמוכה עדיפות לג'יפ או פרייווט טוב אמין חזק(חסכוני אם יש) אשמח להצעות נוספות תודה .(אם יש רכב טוב שאפילו עולה על התקציב אפשר לרשום גם )

פורסם

לשקט הנפשי של קניית רכב חדש יש רוצח שקט שנקרא "ירידת ערך".

לכן,לא מעט מעדיפים לקנות משומשת בת 2-3 שנים,שספגה כבר ירידת ערך חלקית לפחות.

הרכב שלי נקנה כבן 26 חודשים במחירון דאז של 94,000 ש"ח וערכו ירד במשך 20 חודשים עד כה ב 34,000 ש"ח.

תחשוב,שחדש מהחברה עלה אז 126,000 והמחיר היום הוא 50% מזה וקצת פחות אחרי כמעט 5 שנים.

בקיצור- רכב חדש זה סוג של חוויה (קריעת ניילונים) אבל יש לה מחיר כבד מבחינה כלכלית.

כפי שאתה מבין,ממליץ לך על רכבים משנת 2011-12 שכבר ספגו ירידת ערך ותוכל לקנות בתקציב שנקבת בו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...