Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מציעים לי את המיצובישי ספייס סטאר חדשה בתשלום חודשי של 738 ש"ח ל 3 שנים+1000 ש"ח מקדמה, כאשר בתום ה 3 שנים אני יכול להחזיר את הרכב ולכסות את החוב (הם אומרים שבדרך כלל החזרת הרכב סוגרת את כל החוב), או למכור את האוטו לבד ולכסות את החוב, או פשוט להחליף את הרכב ברכב חדש ולהמשיך לשלם תשלום חודשי. מחישוב יוצא שאני משלם 27568 במשך 3 שנים, שאני חושב שזה בערך סכום ירידת הערך של הרכב, מה דעתכם? הסיבה שאני חושב על זה היא שאני לא יודע איך יהיה השוק של הספייס סטאר, ואולי ירידה הערך ב 3 שנים תהיה גדולה יותר מ 27568, ככה אני בעצם מגדר את הסיכון, עוד יתרון שאין מקדמה בהתחלה, ובעיקרון אם מחליפים לאוטו חדש בסוף אז גם אין מקדמה בסוף. התנאים שלהם בעיקרון הוא לנסוע פחות מ 20K ק"מ בשנה, שזה בסדר מבחינתי, וברגע שיש תאונות אז מפצים אותם (דרך הביטוח).

מה דעתכם?

פורסם

אי אפשר לדעת מה תהיה ירידת ערך של רכב, גם אם המחירון יירד באחוזים קבועים, המחירון היום לא שווה שום דבר. רכבים יד ראשונה עם ק"מ נמכרים עשרות אחוזים מתחת המחירון ללא סיבה מוצדקת כי השוק היום מוצף, מחיר, מאז ימי בריאת העולם נקבע ע"פ היצע וביקוש.

יש לך 20 מכוניות - 1000 קונים? המחיר יעלה, ולהיפך.

בדקת אם לוקחים לך ריבית וכמה?.

פורסם
אי אפשר לדעת מה תהיה ירידת ערך של רכב, גם אם המחירון יירד באחוזים קבועים, המחירון היום לא שווה שום דבר. רכבים יד ראשונה עם ק"מ נמכרים עשרות אחוזים מתחת המחירון ללא סיבה מוצדקת כי השוק היום מוצף, מחיר, מאז ימי בריאת העולם נקבע ע"פ היצע וביקוש.

יש לך 20 מכוניות - 1000 קונים? המחיר יעלה, ולהיפך.

בדקת אם לוקחים לך ריבית וכמה?.

פריים+חצי, גם בבנק ייקחו לי ריבית. מה שתאומר מחזק את העובדה שזה משתלם, כי זה מגדר את ההשקעה למחירון, אני ב 3 שנים משלם בעצם את המחיר שבו המחירון ירד, בתום ה 3 שנים יכול להחזיר את הרכב ולשלם את ההפרש אם המחירון ירד יותר ממה ששילמתי (הם אומרים שזה נדיר מאוד), או להחזיר את הרכב ולהחליף בחדש, או להשאיר אותו אצלי ולרכוש אותו, נשמע כמו הצעה הוגנת.

פורסם

בגדול מכונית היא בכלל לא השקעה, אלא שקיעה.

ליסינג או הלוואה על רכב אף פעם לא יהיו כדאיים, כי אתה מפסיד גם בריבית שאתה משלם וגם בירידת הערך של הרכב.

תבדוק בשלמה סיקסט הם פרסמו שהם נותנים מימון עד 40000 ש"ח ללא ריבית, שווה לבדוק אם יש שם אותיות קטנות ואם זה משתלם.

×
×
  • תוכן חדש...