Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2008, 2.0 GHIA, אמינה כמו 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת חיפושי, נתקלתי בפורד פוקוס 2008, 2.0 GHIA עם 89K ק״מ.

לאחרונה מכרתי פורד מונדאו 2002, 2.0 GHIA. כשקניתי אותה, היתה בת 7 עם 92K ק״מ.

עלויות האחזקה שלה לא היו פשוטות ובשנה השלישית גם התחילה לעשות לי הרבה בעיות.

מספרים שהפוקוס מהשנתונים האלה מאד אמינה אבל בד״כ מדובר ב - 1.6 (היתה לי כזו בליסינג).

מחד היא קצת כבדה ועצלנית ולכן אני מעדיף את ה - 2.0, מאידך האם פוקוס 2.0 בת 6 עם ~90K ק״מ לא תהיה כמו מונדאו בת 7 עם ~90K ק״מ אפילו אם מדובר ב - 2008 לעומת 2002?

תודה.

פורסם

שלום

לפני 8 חודשים קניתי גיאה 2000 סמ"ק , יד ראשונה מודל 2007 עם 125000 ק"מ על השעון.

עד עכשיו הוחלף מסרק הגה , לאחר שבטסט נשמעו נקישות.

חוץ מזה, אין בעיות.

אני יודע שמדובר בתקופה קצרה, אבל אולי בכל זאת זו אינדיקציה כלשהי.

הרכב מסיבי, די חזק (144 סוסים מקוריים) ומאובזר היטב יחסית לגילו.

אני נהנה איתו.

נסה לנהוג ולהתרשם, ואם נראה לך, קח לבדיקה .

בהצלחה

אילן

סלע

פורסם

אני בטוח שאהנה בנהיגה וגם יש לי היכרות, כפי שציינתי, עם אחיו הקטן ועם אחיו הגדול.

אבל, כבר מסרק הגה?

כמה זה עלה?

פורסם
1800 שקל כולל חלק, עבודה ומע"מ.

לא נעים-לא נורא.

זה מה שזה עולה פלוס מינוס ברוב הרכבים העממיים, אלא אם אתה הולך למורשה ואז מדברים איתך על 3,000 ככה.

פורסם

מנוע 2 ליטר בפוקוס הוא עם שרשרת טיימינג, ב1.6 יש רצועה.

פורסם (נערך)

פרט חשוב. גם במונדאו היה כך, מה שלא הפריע למכון הבדיקה שאליו לקחתי את האוטו, כשקניתי אותו, לקבוע ש״צריך להחליף רצועת טיימינג״ וגם לאחד המוסכים שבהם טיפלתי באוטו.

עריכה אחרונה על ידי eranbet
תוספת
  • תוכן חדש...