Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
הוא מאוד התעקש שלא להפעיל את הביטוח וטען בטלפון כי הוא מוכן שאתקן במוסך לבחירתי והוא ישלם בתיקון בגדר הסביר.

סיכמנו שמטרת התיקון היא להחזיר את המצב לקדמותו, אין לי שום אינטרס "להלביש" עליו נזקים אחרים.

מחר אפנה אליו עם הצעת המחיר שנתן לי "אלעד שרותי רכב" ב SMS, אם יהיה מוכן לשלם אגיע אליו לקחת את הסכום (אני מניח שאצטרך לחתום שאין לי טענות נוספות אליו). אם לא ובמידה ו eyal177 ירשום את פרטי המוסך עליו המליץ בא.ת סגולה, אעבור שם להערכת מחיר נוספת.

לדעתי כל ההתרוצצות הזו מיותרת לפני שפתחת תביעה אצל סוכן הביטוח שלך, תסנן אותו עד אז. ההתעקשות שלו במקרה הזה מיותרת, הרי בכל מקרה יש ללמד אותו לקח לפעמים הבאות כי אין אף טיפת הצדקה לעקוף וגם לחתוך רכב אחר בתוך צומת. השמאי שלך יעריך את הנזק שלך, אתה תמסור לפוגע הצעת מחיר, אם בשבילו הסכום "בגדר הסביר" אז ישלם ישירות למוסך ואתה תסגור את התביעה ואם לא אז תקבל את הכסף בדרכים הרגילות.

אתה הנפגע ואתה זה שיוזם עם החוצפן הזה את השיחות? שהוא ירדוף אחריך!

עריכה: שכחתי גם הוצאות רכב חליפי עבורך.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

במקרה כזה, אני לא חושבת שכדאי להכנס לגררת של חברות ביטוח בשביל ללמד אותו לקח.

בסופו של דבר, מה שמעניין את פות"ש זה שהרכב שלו יחזור לקדמותו וכמה שיותר מהר, ולא לרדוף אחרי סוכני ביטוח ושמאים, ביטוח מקיף כנראה שאין לו, ככה שאת הוצאות הרכב החליפי הוא יצטרך לתבוע בנפרד, דבר שיגזול עוד לא מעט זמן וכסף, גם לא בטוח שיקבל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אכן, אין לי שום אינטרס להיכנס לכל הסיפור עם הביטוחים וגם לא לחנך אף אחד.

אם זה היה קורה ברכב השני (רכב ליסינג) כמובן שהייתי מעביר את כל הפרטים לחברה ונותן להם לשבור את

הראש ולא מתעסק בסיפור הזה בכלל.

כרגע אני מעדיף לפנות אליו עם ההצעה שנתקבלה מאלעד שרותי רכב (1200 ש"ח) ולבקש ממנו לשלם סכום זה,

במידה ויסרב אשקול את צעדי הבאים - או שאדרוש ממנו את מספר הפוליסה בכל זאת או שאגש למוסך שלי שיפנה אותי לפחח

להמלצתו לצורך קבלת הערכת מחיר נוספת.

פורסם
לדעתי כל ההתרוצצות הזו מיותרת לפני שפתחת תביעה אצל סוכן הביטוח שלך, תסנן אותו עד אז. ההתעקשות שלו במקרה הזה מיותרת, הרי בכל מקרה יש ללמד אותו לקח לפעמים הבאות כי אין אף טיפת הצדקה לעקוף וגם לחתוך רכב אחר בתוך צומת. השמאי שלך יעריך את הנזק שלך, אתה תמסור לפוגע הצעת מחיר, אם בשבילו הסכום "בגדר הסביר" אז ישלם ישירות למוסך ואתה תסגור את התביעה ואם לא אז תקבל את הכסף בדרכים הרגילות.

אתה הנפגע ואתה זה שיוזם עם החוצפן הזה את השיחות? שהוא ירדוף אחריך!

עריכה: שכחתי גם הוצאות רכב חליפי עבורך.

מה ההתעקשות הזאת ללכת דרך סוכן הביטוח ולפתוח תביעה?

זה מתכון לא רע לזה שהנהג הפוגע (שכנראה לא חסר לו כסף) ירגיש שפותח השרשור הולך איתו דווקא במסלול שיעלה לו יותר כסף והוא (הפוגע) יחליט שאם כבר משלמים יותר אז משלמים בקרדיט, כלומר יגיד לפותח השרשור לא משלם ויחייב את פותח השרשור לפנות לבית משפט ולהגרר לסחבת שאומנם תעלה לנהג הפוגע יותר אבל תגרום לפותח השרשור לראות את הכסף אחרי לא מעט זמן.

את מי אתה מנסה לחנך בדיוק?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן, אין לי שום אינטרס להיכנס לכל הסיפור עם הביטוחים וגם לא לחנך אף אחד.

כרגע אני מעדיף לפנות אליו עם ההצעה שנתקבלה מאלעד שרותי רכב (1200 ש"ח) ולבקש ממנו לשלם סכום זה,

תעדכן אותנו לגבי התפתחות העלילה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ניגשתי לפחח שהמליץ לי עליו המוסכניק שלי, הצעת המחיר של הפחח שראה את הנזק פיזית הינה 3,500 ש"ח.

כשחזר אלי הנהג הפוגע אמר שלא מוכן לשמוע על דבר כזה ולתקן רק במוסך שלו והוא מתחייב שהתיקון יהיה מצויין ואפילו מוכן לחתום על כך על טופס (לא מאמין שיעשה זאת באמת).

כשנשאל לשם המוסך בו הוא מטפל לא ידע לומר את שם המוסך אלא רק את שם המוסכניק שלוקח את הרכב למוסך פחחות שאיתו עובד.

לא שכח לציין שאם הוא מטפל שם באוטו שלו שעולה חצי מיליון ש"ח אז גם אני יכול לטפל שם באוטו שלי שעולה כמה גרושים.

השיחה עברה לטונים לא נעימים וזה הגיע בדיוק למילים שאמר עידן, בסוף עוד נגלה שהוא חבר פורום (אגב, אם כן בהחלט אשמח - כך ניתן יהיה לשמוע את הצד השני של המטבע).

כעת אני ממתין שיחזור אלי עם שם מוסך הפחחות איתו המוסכניק שלו עובד על מנת שאוכל לבדוק ביקורות עליו.

הכי מרגיז שבסוף הבחור עוד מנסה לתאר את כל זה כאילו הוא עושה לי טובה גדולה בכך שהוא מתקן את הנזק.

פורסם (נערך)

3500 שקלים?.....

אני לא בעל מקצוע ואני אומר לך שהפחח הזה יקרן ברמות קיצוניות (לא רוצה לקרוא לו בשפת הרחוב "גנב").

יש לך נזק שאת רובו אפשר להעלים\לטשטש באמצעות זוג ידיים טובות+פוליש+וקס.

עושה רושם שגם הכנף, גם הפגוש וגם הפנס נותרו במקומם ללא כיפופים\שבירות, כלומר זקוקים לשיוף וצביעה, מקסימום נגיעת פחחות קלה ופוליש לפנס.

באמת על מה 3500 שקלים?....

1200 שקלים נשמע סביר והוגן בהחלט ואם לומר את האמת- בהנחה והוא היה מקבל את הצעת המחיר של 1200 שקלים, ואני משער שהוא היה מקבל אותה כי היא באמת הוגנת- הייתי לוקח ממנו את התשלום ומתייעץ בפורום אסטתיקה איך לטפל בזה כי יש לך שם נזק שאחוז ניכר ממנו (למעט שפשוף בפגוש)- יירד עם פוליש\וקס בעבודה של רבע שעה על כוס בירה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

לפי התמונות, 3500 ש"ח זה סכום מופרך עבור התיקון.

1200 ש"ח שמציע "אלעד" זה סכום מקובל וסביר מאוד, מה גם שמהתמונות שמעלים לפורום נראה שהעבודות שם באיכות טובה.

אל תיפול לפח של "בוא ואתקן לך במוסך של סבתא שלי, פחחית עוד ממזרח גרמניה". והוא עוד לא זוכר שם המוסך. באמת.

מבטיח לך שבפועל יש לו איזה חבר מוסכניק, שמכיר פחח כלשהו, שעושה עבודות כמו הצרות שלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בנוגע לחברת ביטוח - הסוכן המליץ בחום לסגור את זה בנינו ואמר "כל הפחחים, בג'לג'וליה ובהרצליה, אותו דבר ואל תתעסק בזה כי חבל על הזמן שלך".

לטענת הנהג הפוגע יש לו 1,000 עובדים והוא מטפל בכל הרכבים במוסך הזה אבל אינו יודע איך קוראים למוסך הפחחות איתו מוסך זה עובד.

ביקשתי לברר ולהחזיר לי תשובה, מקווה שאכן יעשה זאת.

אגב, אם לא שמתם לב מהתמונות, יש כיפוף בכנף והפנס קיבל מכה גם כן והצד שלו שחור (לא ברור האם ניתן לסדר את הפנס עם פוליש או לא לפי הפחח).

להלן פירוט הצעת המחיר שקיבלתי:

- צבע כנף + מגן 1,400

- פחחות 800

- פנס ראשי 700

- פס קישוט 30

- חשמל 50

סה"כ ללא מע"מ 2,980 ש"ח. סה"כ כולל מע"מ 3,516 ש"ח.

גם לי היה ניראה מוזר ההפרש בהצעות המחיר בין שני הפחחים, אך יש לזכור שהאלעד שירותי רכב ראה רק את התמונה

בפלאפון בעוד שהפחח שאצלו הייתי ראה את הרכב פיזית.

פורסם (נערך)

פשוט אין גבול לחוצפה של הישראלי המצוי...

לי יש אותו של חצי מליון שקל, אני מנכ"ל של חברה = לי יש כסף

לך אוטו שעולה גרושים = מי אתה בכלל?

לחתוך נתיב תוך כדי פניה ולא לעצור כי לא מתאים לו (נו באמת, לא שם לב לפגיעה?) ואח"כ עוד לבקש לסגור ללא מעורבות ביטוח וכקינוח להתעצבן על הצעת מחיר יקרה... פשוט קלאסי. מה שהוא באמת חושב זה: מי זה הנודניק הזה ולמה הוא חושב שאני צריך לשלם לו?

ידידי, למזלך יש לך הקלטה של האירוע בו הוא בוודאות אשם, שלח לו אותה. טוב מראה עיניים. אולי הטון שלו ישתנה אח"כ.

אח"כ פנה לסוכן הביטוח שלך ושהוא ידבר עם הסוכן שלו.

אםיש לו ביטוח (הפוליסה לדבריך לא נמצאה, כבר שמעתי על מקרים...) אין לך כל אינטרס לא לערב את הביטוח, זה אינטרס שלו ולמעשה אתה עושה לו טובה. העניין היחיד הוא אם אתה מעוניין לסגור את הסיפור כמה שיותר מהר, ללא בית דין לתביעות קטנות, טלפונים זועמים וכו' . אם ניתן הקלט את כל השיחות.

עריכה אחרונה על ידי rk1
פורסם

rk1 - אכן מרגיז. הנהג יודע שהתאונה מוקלטת, לא רואה בינתיים טעם להעביר לו את הסירטון.

סוכן הביטוח המליץ בחום לתקן במוסך שהוא מציע כי אחרת אני לא אראה את הכסף במשך הרבה מאוד זמן (הסביר זאת בטענה כי זה בגלל שאין לי ביטוח מקיף אלא צד ג').

אין לי עיניין במלחמות, אני רק רוצה להחזיר את המצב לקדמותו במינימום הפסד של זמן וטירטורים.

רונן שחפ - הרכב שנת 2001.

• תוכן חדש...