Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זה רכב מוזנח וגמור בלי שום ערך מוסף (לא נדיר/מיוחד/מעניין), גם אם תעשה פה יישור קו של 6-7 אלף ש"ח אף אחד לא מבטיח לך חיים קלים בהמשך, רכבים מוזנחים זה בורות ללא תחתית, מילא אם אתה קונה בזול מאד ואז מסדר אותו, אבל פה אתה במצב לא פשוט מבחינה כלכלית.

קודם תקבל הצעת מחיר רצינית אחרי בדיקה של מוסך "גבע" כמו שאמרו לך ואז נדע לעזור לך יותר.

כנ"ל לגבי הפחחות.

פורסם

שלום,

קנית רכב-תתחדש.

אני ממליץ לך לגשת בהקדם למוסך על מנת שתוכל לדעת מה צריך לתקן בדחיפות-נזילות שמן, מים, ברקסים וכו.

שיהיה המון בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

היית צריך ללכת לבדיקה עם מישהו מבוגר שמבין (אבא או מישהו שעבר משהו בעולם הרכב)

להבא עצה שלי אף פעם אל תמהר ותשים לב לנורות אדומות (במקרה הזה היה מלא) תמיד אתה תמצא משהו יותר טוב ותוך כדי תצבור ניסיון.

בקשר לרכב כרגע, אם אתה בכל זאת רוצה להשאיר אותו אל תתמהמה ותעשה יישור קו בהקדם כי יש בו הרבה דברים קריטיים.

כמו רצועת טיימינג שלא בדקת מתי הוחלפה אם בכלל ויצא לא טוב בבדיקה, וזה יכול להיות מאוד מסוכן לראש מנוע אם היא תקרע.

בלמים שאתה צריך לבדוק בדחיפות כי אתה עדיין לא רגיל לרכב ותאמין לי אתה לא רוצה לנסות ברכב הזה בלימת חירום ברגע שבאמת תצטרך זאת.

וכל שאר הדברים שאנשים כבר אמרו לך פה.

בהצלחה..

• ספונסר פורום
פורסם
שיהיה בהצלחה!! ראיתי לא מעט טפסים כאלה שלאחר בדיקה במוסך

איבדו מאמינותם והתקבלה תמונה אופטימית יותר.

לא הייתי מתרגש יותר מדי מהבדיקה.בדרך כלל בבדיקה במוסך עולה תמונה שונה יותר מדויקת ופחות מפחידה .בטוח שיש דברים שאפשר לחיות איתם ולא חייבים לחדש את כל האוטו.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...