Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחות של אישתי ילדה במזל טוב לפני יומיים תינוק זכר, התמזל מזלי והיתי בסביבה עם הקנון 5D והסיגמא 35 ממ(ממש במקרה :lol:), אישתי וחמותי (וכמובן הבת של אחות של אשתי).

אין כמו תינוק שרק נולד בשביל להתאמן על טכניקה בצילום (מה גם שזה מה שאני מתמקד בעיקר).

אז הנה מספר תמונות מהיום :-D

IMG_7668.jpg

IMG_7698.jpg

IMG_7714.jpg

IMG_7726.jpg

IMG_7730.jpg

IMG_7752.jpg

פורסם

תמונות יפות! במיוחד השנייה שמדהימה (העיניים הכחולות האלו פשוט מהפנטות).

אגב, איני יודע אם יש לך עדשה לצילום מאקרו, אבל אם כן- חשבת על לעשות צילום מאקרו של העין האנושית (ובמיוחד של אותה הילדה)?

אני מתכוון ממש לאישון עצמו ולשריר (הצבעוני), עם כמה שפחות מהלבן שמסביב וכן העפעפיים עצמם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תמונות מקסימות. זה רק מוכיח שתימנים יכולים להיות בהירים כשהם קטנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על התגובות, העיניים שלה באמת מדהימות ירשה אותן מסבתא שלה, לגבי צילום מקרו, יש לי את ה100 ממ L של קנון, הבעיה לא עם העדשה אלא עם צילום של העין של ילדה בת שנתיים שרק רוצה לשחק כל הזמן, צריך לרוץ אחריה כל הזמן :lol::lol:

100 אחוז תימנית :-)

IMG_2418.jpg

IMG_3224.jpg

פורסם

ברור! מתוקה ברמות. רואים שהיא תשאיר אחריה שובל של לבבות שבורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...