Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט ומחפש לקנות רכב לנסיעות שלי(באוטובוס לוקח לי שעה וחצי), המרחק שלי מהכללה הוא 110 ק"מ הלוך וחזור ואני הולך לעשות את זה לפחות 4 פעמים בשבוע.

התקציב שלי כרגע הוא 15K עם אפשרות חריגה קטנה(4-5K). אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בצריכת הדלק ולכן אני מעדיף שהרכב יהיה ידני.

הכיוון שלי כרגע הוא פיאט פונטו שהיא גם חסכונית וגם אפשר להגיד אמינה.

אתם יכולים לתת לי כיוון לרכב כלשהו שנמצא באזור של התקציב שלי??

תודה מראש!!

פורסם

פונטו זה כיוון טוב,הייתי מציע גם את הגטס,פחות חסכונית אבל מאוד אמינה,אל תשכח שלא הכול דלק ואתה צריך גם רכב פשוט שיהיה גם אמין ובזה הגטס טובה מאוד.

החיסרון שברמת גימור הבסיסית שהיא הפופלורית יש כרית אוויר אחת וללא ABS ולכן נסה לחפש GLS/GLI ולא GLF,למרות שזה לא פשוט.

ב2006 הרכב עבר מתיחת פנים,קיבל מנוע חזק וחסכוני יותר 1.4 לעומת 1.35 לפני 2006.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פונטו זה כיוון טוב,הייתי מציע גם את הגטס,פחות חסכונית אבל מאוד אמינה,אל תשכח שלא הכול דלק ואתה צריך גם רכב פשוט שיהיה גם אמין ובזה הגטס טובה מאוד.

החיסרון שברמת גימור הבסיסית שהיא הפופלורית יש כרית אוויר אחת וללא ABS ולכן נסה לחפש GLS/GLI ולא GLF,למרות שזה לא פשוט.

ב2006 הרכב עבר מתיחת פנים,קיבל מנוע חזק וחסכוני יותר 1.4 לעומת 1.35 לפני 2006.

תודה על העזרה,

האמינות של הרכב חשובה לי כי אם אני אקנה לי רכב שהוא חסכוני ולא אמין אז ייצא לי לבזבז יותר כסף על בעיות שונות של הרכב.

אני יחסית בחור גבוה(1.9 מטר) ולא נהגתי עדיין על גטס, אתה יודע אם הגטס תהייה נוחה לנסיעה לבחור בגובה שלי(שאר הנוסעים לא מעניינים אותי)?

ויש למישהו עוד הצעות?

פורסם

חבר שלי בערך בגובה שלך אולי יותר,הוא היה מזיז את המושב אחור,ככה שמאחור הרגלים היו פוגשות את המושב,אבל אם אין מאחור אף אחד זאת לא בעיה,שוב נוחות זה עניין אישי,אתה צריך לשבת ברכב ולנהוג עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...