Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lg g2 או מוטו g

davemustaine87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם 2 המכשירים בקטגוריות שונות, אבל בכול זאת.

לחבר היה גלקסי אס3 שהלך לאיבוד והוא בגדול היה מרוצה ממנו. עכשיו הוא מחפש תחליף הולם.

הוא לא מחפש את המילה האחרונה, ולא משחק במשחקים, רק פייסבוק,וואטסאפ וזהו. מה שכן חשוב לו זה זמן סוללה ארוך(שיספיק לפחות ליום), ושיהיה איכותי מבחינת קליטה,ספיקר ואיכות שיחה.

מצלמה זה לא משהו שהוא נוראי כול עוד היא לא מחורבנת מידי(שלא תהיה גרועה בהרבה מהגלקסי 3)

את 2 המכשירים הוא קונה בארה"ב. את המוטו גי ב 180 דולר ואת הגי 2 ב 400-450. האם כדאי להסתפק במוטורולה או ללכת על הגי 2?

אשמח לתגובה מאנשים בעלי נסיון עם 2 המכשירים

פורסם

אם הגודל של המסך זה משהו שחשוב לו, והוא מחפש מסך בגודל של ה-3 או קצת יותר ממנו, שישקיע את הכסף ויקח LG G2.

אם המסך לא חשוב לו, לדעתי Moto G יעשה את העבודה ויענה על הדרישות בצורה מעולה (מניסיון).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לצריכם שלי אין טעם לרכוש מכשיר יקר - אני משתמש במוטו G מזה כ-5 חודשים כטלפון, קורא (ומעט כותב) דואל, אפליקצית מקצועיות בעקר מחשונים ובסיסי מידע, מעט גלישה\פייסבוק\מהנשמע - והמכשיר עושה את העבודה היטב.

חיי הסוללה ת לוים מאד במיקום - בימים בהם הוא נמצא בבית ובסביבה עם שימוש מתון מדובר ב-48-60 (ואולי יותר) שעות, בימים בהם נמצא במקומות עם קליטה חלשה מדובר בכ-24 שעות מטעינה לטעינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדוע לא להכניס גם את הנקסוס 5 למשוואה?

המפרט שלו די דומה לזה של ה-G2 (הבדלים במסך ובמצלמה), כאשר המחיר של ה-16GB 350$ וה-32GB עולה 400$.

פורסם

הG2 עם קיבולת סוללה עדיפה בהרבה, היות וזה משהו שחשוב לפות"ש, יש לתת על כך את הדעת. אם כבר מגיעים לטווח המחירים של ה5, עדיף לקנות את הG2 לפי הדרישות שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הדבר הכי חשוב לחבר זה זמן הסוללה - אז G2.

כל שאר הדרישות (שלא לדבר על ההפרש במחיר) לא מצדיקות את העדפת ה-G2 על המוטו G, כי זה כמו לתת מרצדס S500 למישהו שרוצה לקנות מכונית מיני עירונית.

אגב, עבדכם הנאמן בעל G2 ונהנה (מאוד) ממנו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש בחור משוגע ביוטיוב שעשה ביקורת לMOTO G בהשוואה ישירה לאייפון 5S ונקסוס 5.

"In general it (G) does the same things as this phone (5S) does and it does them for a lot less money"

יש לי MOTO G GPE כבר חודש וקצת ואין מבסוט ממני, הוא עושה כל מה שצריך ובצורה מספיק טובה, במיוחד לאור מחירו הנמוך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגמרי בסדר, אבל במכשיר הקודם שלי - RAZR XT910 היא הייתה יותר טובה.

אתה יכול להשוות איכות תמונה בGSMARENA כנגד הרבה טלפונים פופולריים כאן:

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5831&idPhone2=5685&idPhone3=5125

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...