Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 2001 בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי יונדאי אקסנט 2001 נפח מנוע 1500 גיר אוטומטי 2 דלתות עם זה משנה.

הבעיה היא כזאת:

בזמן נסיעה כל הילוך שמועבר מרגישים מכה חזקה מאוד כאילו בום כזה וכל האוטו קופץ גם בזמן קיקדאון אותו הדבר, גם הרוורס לא נכנס בכלל כאילו הוא על ניוטרל.

רציתי לדעת עם זה גיר מה יותר משתלם לי שיפוץ או גיר מיבוא או שזו יכולה להיות בעיה חשמלית.

פורסם

בדרך כלל כשיש בעיה גם [או רק] ברוורס, הבעיה בגיר עצמו. האם בדקת כמות - מפלס - שמן גיר?

האם נדלקת נורית תקלה כלשהי בלוח המחוונים?

כדאי שתתקשר ותבקש הצעות מחיר ממכוני גיר אוטומטיים ויש כאלה מומלצים כאן בפורום ובמוסך של הרכב, גם ממוסך מורשה יבואן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי יש שמן גיר עד הסוף ויש לי נורת check engine שדולקת כבר הרבה זמן לא יודע עם זה קשור, הרוורס הפסיק לעבוד בלי שום סימן לפני, יש דרך אולי לבדוק את זה לפני שאשלח את האוטו למוסך?

פורסם

רק מוסך יכול לבדוק לך את הנושא.. רוב הסיכויים שיש תקלה בגיר, חיבור למחשב יכול לתת פרטים נוספים..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...