Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום , אני בעל רכב לבן והבעיה היא שחלק גדול מאחורה וגם על המכסה מנוע( לא שמתי לב מה קורה על הגג) מפוצץ בנקודות צהובות או אולי אפילו חומות שלא יורדות בשום שטיפה שעשיתי עד עכשיו . בפעם הראשונה שראיתי את זה התבאסתי רצח שרכב בן שנתיים מתחיל להחליד ואז אמרתי זה לא הגיוני ואני מבקש ממכם המלצה למקום טוב שיטפל לי בבעיה באזור אשדוד ואשקלון ( עדיפות לאשקלון) . תודה רבה ויום נעים :)

פורסם

תסתכל טוב, האם זה ג׳ינג׳ים כאלה או שזה חלודה?

אם תוכל לצרף תמונה זה יוכל לעזור מאוד להבין את הבעיה.

אם זה ג׳ינג׳ים אז זה ירד לך ללא שום בעיה עם פלסטלינה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

Adidas קצת קשה לצלם דבר כזה כי בקושי רואים אותם בעין אז במצלמה זה יהיה עוד יותר קטן .

Spo1zZeNN זה נראה ג'ינג'י ולא חושב שזאת חלודה ( קרא את הרשום בהמשך ;) )

הלכתי עכשיו לרכב כדי להסתכל על הנקודות הקטנות האלה שוב וראיתי שיש אותם אפילו על הטמבון האחורי (עשוי מפלסטיק (זאת אומרת שזאת לא חלודה ולכן כמו שרשמתי בכותרת כנראה זה " גשם חומצי ". העניין הוא שזה מוצף על חלקים נרחבים על הרכב ואם אני יעשה כל נקודה נקודה בעצמי זה יקח שנים . אתם מכירים אולי מכון טוב לשלם לו ויעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ? תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

פלסטלינה כנראה תוריד את זה, אם כל מקרה אתה מחליט ללכת לבעל מקצועה בצעה חיפוש על בעליי מקצוע מומלצים, נכתב פה הרבה פעמים על הרבה מכונים.

פורסם

לעשות פלסטלינה על כל נקודה ונקודה אני חושב יקח לי לפחות שבוע ללא הפסקה , האם זה משהו שניתן לעשות ע"י בן אדם שאף פעם לא התעסק עם פלסטלינה בעבר ?

פורסם

לעשות פלסטלינה על כל נקודה ונקודה אני חושב יקח לי לפחות שבוע ללא הפסקה , האם זה משהו שניתן לעשות ע"י בן אדם שאף פעם לא התעסק עם פלסטלינה בעבר ?

כל חבר פורום שהחזיק פלסטלינה ביד, מתישהו עשה את זה פעם ראשונה בחיים שלו.

תפנה לך כמה שעות, תשטוף, תעבור עם פלסטלינה ונוזל סיכוך על כל הרכב ותפנק בוקס\אוטם בסוף או שתכין כמה מאות שקלים (במקרה הטוב) כדי לשלם למישהו אחר. אתה בוודאי יודע לתמחר את הזמן שלך יותר טוב מאיתנו, ככה שההחלטה בידיך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כל חבר פורום שהחזיק פלסטלינה ביד, מתישהו עשה את זה פעם ראשונה בחיים שלו.

תפנה לך כמה שעות, תשטוף, תעבור עם פלסטלינה ונוזל סיכוך על כל הרכב ותפנק בוקס\אוטם בסוף או שתכין כמה מאות שקלים (במקרה הטוב) כדי לשלם למישהו אחר. אתה בוודאי יודע לתמחר את הזמן שלך יותר טוב מאיתנו, ככה שההחלטה בידיך.

מסכים איתה לגמרי! עדיף לך להשקיע את הזמן בניסיון להוריד את זה עם פלסטלינה ולנסות לקבל תוצאות טובות,

ואם השלב הזה לא יעזור לך ואתה חושב שאין לך כח לנסות לפתור זאת בעצמך רק אחרי זה תלך לאיזה מכון שתרצה שיסדר את זה.

מציע לך לנסות בעצמך, שווה את ההשקעה.

Stage 1 // Revo

פורסם

אתה יכול להסתכל במיני פרוייקט שעשיתי למאזדה 6 פלסטלינה ווקס, תיארתי שם בדיוק את שלבי הביצוע.

ותסתכל בעוד פרוייקטים שאנשים פירסמו פה בפורום, מסבירים במדוייק איך לבצע את זה, ממליץ לך גם לחפש ביוטיוב תחת השם ״how to clay bar"

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...