Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים,

ברשותי שברולט אופטרה 2008.

לרוב נסיעותיי הם בין עירוניות.

אתמול שמתי לב וזה קורה כבר פעם שנייה שלאחר נסיעה בינעירונית ארוכה כאשר אני נעמד ברמזור בסיבובי סרק לאחר האטה המנוע ממש מגמגם עד כאשר אני מתחיל בנסיעה/לוחץ על הגז ואז התופעה נעלמת ולא חוזרת גם בעצירות הבאות....

קרה לי פעם שנייה בתוך 3 חודשים.

מה עליי לבדוק?

תודה מראש

דודו

פורסם

כל עוד התדירות היא של פעמיים ב3 חודשים, אני לא חושב שצריך להכנס לזה, אלא מה, לרכב הזה יש בעיות עם השסתום EGR, ויכול להיות שכאן מדובר באחד מהתסמינים של התקלה הנ"ל.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

את שסתום ה egr מפרקים ומנקים על ידי התזה של ספריי קרבורטורים וניקוי באמצעות קיסם אוזניים. תיתכן גם בעיה של מצערת שזקוקה לפירוק וניקוי יסודי.

• תוכן חדש...