Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ברכב מגרמניה לדנמק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת האם יש למישהו ניסיון במעבר עם רכב מושכר מגרמניה לדנמרק.

מלבד חוקי התנועה הנוקשים והסכנה מקנס דרקוני ואפילו בילוי במאסר, הם יש משהו שצריך לקחת בחשבון כדוגמת אגרות מדבקות ...

עוד שאלה אני נוסע עם 2 ילדים אחד שבארץ לא צריך בוסטר ואחד שכן, האם מספיק לקחת בוסטר מהארץ או ששם החוק שונה ( אני מתכוון לגרמניה ודנמרק ).

תודה

פורסם

סיפור המאסר על עבירות מהירות (וצריך להוסיף - בדרגה שבארץ נחשבת לדרגה גבוהה מאד) הוא מנורבגיה, ומדובר בחריגה של למעלה מ-40 קמ"ש מעל המהירות המותרת (לגבי המספר יש לבדוק, אבל בכל מקרה מדובר בחריגות ניכרות, לא "בריחה" של כמה קמ"ש בעת שאתה מסתכל על הכביש ולא במד המהירות.. אני מניח שכאשר אתה נהג בדרך לא מוכרת עם ילדים קטנים לא תגיע לחריגות כאתה.

ממליץ לך לגגל driving in Denmark - כך אני עושה לפני כל נסיעה לאחרץ לא מוכרת. עשיתי זאת בשבילך, ולא ראיתי איזה הנחיות חריגות. צריך לשים לב שקנסות משולמים במקום וחשוב לקבל קבלה מהשוטר\פקח. ככל הנראה לגבי מושבי בטיחות הנהלים הם המוכרים מהארץ.

לגבי לקיחת מושבי בטיחות מהארץ - הייתי בודק שכירת מושבים עם הרכב. נכון שזו תוספת של כמה אירו, מצד שני מקל מאד את ההתנהלות עם המטען בנמה"ת. באתרים שסבם בצצתי לר ראיתי התיחסות מיוחדת לנושא הבוסטרים, אלא רק הנחיה להושיב ילדים עד גבה 135 ס"מ במושב האחורי (יש גם אפשרות מוגבלת למושב שליד הנהג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סיפור המאסר על עבירות מהירות (וצריך להוסיף - בדרגה שבארץ נחשבת לדרגה גבוהה מאד) הוא מנורבגיה, ומדובר בחריגה של למעלה מ-40 קמ"ש מעל המהירות המותרת (לגבי המספר יש לבדוק, אבל בכל מקרה מדובר בחריגות ניכרות, לא "בריחה" של כמה קמ"ש בעת שאתה מסתכל על הכביש ולא במד המהירות.. אני מניח שכאשר אתה נהג בדרך לא מוכרת עם ילדים קטנים לא תגיע לחריגות כאתה.

ממליץ לך לגגל driving in Denmark - כך אני עושה לפני כל נסיעה לאחרץ לא מוכרת. עשיתי זאת בשבילך, ולא ראיתי איזה הנחיות חריגות. צריך לשים לב שקנסות משולמים במקום וחשוב לקבל קבלה מהשוטר\פקח. ככל הנראה לגבי מושבי בטיחות הנהלים הם המוכרים מהארץ.

לגבי לקיחת מושבי בטיחות מהארץ - הייתי בודק שכירת מושבים עם הרכב. נכון שזו תוספת של כמה אירו, מצד שני מקל מאד את ההתנהלות עם המטען בנמה"ת. באתרים שסבם בצצתי לר ראיתי התיחסות מיוחדת לנושא הבוסטרים, אלא רק הנחיה להושיב ילדים עד גבה 135 ס"מ במושב האחורי (יש גם אפשרות מוגבלת למושב שליד הנהג).

>תודה
  • תוכן חדש...