Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שני דוחות חניה בשנת 2012 מאז לא קיבלתי בדואר או ממקור אחר הודעה על תשלום הדוחות, לפני שבוע נשלח אלי מכתב תשלום על שני דוחות אלו.

האם הם יכולים לשלוח לי הודעת תשלום אחריי שנתיים שלא יצרו איתי קשר בכלל?

תודה לעונים.

פורסם

אני גם נמצא במצב דומה לשלך, רק עם ערעור שלא חזרו אלי.

מצאתי כתבה מלפני כמה שנים שטוענת שאם לא דיברו איתך שנה, הדו"ח מבוטל.

אין לי מושג עד כמה זה עדכני.

הגשת להם ערעור? האם הדו"ח מוצדק? למה לא שילמת?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אני מניח שכתובת המגורים שלך מעודכנת במשרד הרישוי, ומדובר על רכב פרטי הרשום על שמך (ולא רכב שכור או ליסינג).

אם נשלח אליך הביתה דו"ח תוך שנה ממועד ביצוע העבירה, הרי שאין התיישנות. תקופה זו עולה לשנתיים אם מדובר ברכב שכור או ליסינג ובדו"ח שהוסב על שמך.

העירייה צריכה רק להוכיח ששלחה הודעת קנס, ולא צריכה להראות כי את קיבלת את ההודעה.

הוכחה כזו היא הצהרה של העיריה אשר נקראת "דו"ח מצבים" ובה יש רישום של מועד העבירה ומועדי משלוח הודעות הקנס.

פני לעיריה ובקשי דו"ח מצבים. אם יש בו פער של יותר משנה ממועד העבירה ועד למשלוח ההודעה - יש עילה לביטול בגין התיישנות.

• תוכן חדש...