Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ראשונה (תאונת פח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים לפי שפת הגוף שהבבון (הנוסע ליד הנהג ) יוצא לסגור איתך חשבון .

כולה שפשוף (הלוואי וגם זה לא היה קורה בכלל ) אבל כולנו בני אדם , יש ביטוח , בשביל מה כל ההצגה של צעקות ולחץ דם גבוה ?

יהיה בסדר .

סע בזהירות .

פורסם
סתם שאלה, החלפתם פרטים? או שנתת לו כסף? או שהוא נסע בלי רשיון ולא רצה בעיות ונסע?

לא החלפנו פרטים, עצרנו הוא התחיל להסתכל מה קרה לאוטו שלי, ובקושי הסתכל על מה שקרה לו.

הנהג היה נחמד ובסדר, אבל חבר שלו התחיל לצעוק ולבוא בצורה מאיימת כדי לריב, וכשחברים שלי באו אז הם התקפלו מהר והלכו לבית.

פורסם

מוזר. אתה אשם והוא לא עשה עם זה כלום, מעניין למה. או שהוא חשב שהוא אשם ויש לך מצלמה.

מזל שנגמר בטוב. איך שהם יצאו זה באמת נראה כאילו באים לריב.

פורסם
לא החלפנו פרטים, עצרנו הוא התחיל להסתכל מה קרה לאוטו שלי, ובקושי הסתכל על מה שקרה לו.

הנהג היה נחמד ובסדר, אבל חבר שלו התחיל לצעוק ולבוא בצורה מאיימת כדי לריב, וכשחברים שלי באו אז הם התקפלו מהר והלכו לבית.

יש לך מזל שהיו חברים מאחורייך, כי כפי שזה נראה חבר של הנהג הנפגע ממש חיפש סיבה להתחיל אלימות ובאת לו בזמן לפרוק על החיים המסכנים והמאכזבים שיש לבחור הזה

פורסם

האמת?

תסתכלו על הסרטון.

טוב טוב.

שימו לב שהמזדה ממש נדחפת לתוך הרכב של הבחור.

במקום להמשיך ישר הבחור מתעקש להדחף שמאלה.

זה לא משנה את העובדה שפותח השרשור אשם אבל בלימה של הרכב הנפגע אולי היתה מונעת בכלל את הסיטואציה.

פורסם

אני לא מבין מדוע יש כאן כאלו שתוקפים את פותה״ש, קל וחומר אלו שעשו זאת בגסות, הרי הלה מייד ציין שברור לו שהתאונה באשמתו, הן כאן ולדבריו, גם מיד בפני נהג הרכב שנפגע. כל הכבוד ולכל החכמים הגדולים, זה יכול לקרות לכולנו.

אותי מעניינת הזוית האחרת, של אותו חמום מח שיצא לריב (למרות שפותה״ש ציין שהנהג דווקא היה בסדר). אחד מהשניים היה קורה אם זה היה מתקדם. או שפותה״ש היה מגיע לביה״ח או שהחמום מח היה מגלה בדרך הקשה שפותה״ש הוא למשל מדריך קמ״ג בדימוס (או כל דוג׳ אחרת). כך או כך זה לא היה נגמר טוב, וכל זאת למרות ששני הנהגים, לפי הסיפור, ניהלו את האירוע בבגרות, אלא שהחבר חיפש לריב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בהחלט חברי פורום חביבים יש כאן, שופטים אנשים שיוצאים מרכב נפגע וצוחקים עליהם.

כשאני עשיתי תאונה בזמנו כמעט רצחתי את הנהג האשם, נראה אתכם במצב דומה.

פורסם (נערך)

^^^

כי אתה דאבל גבר בפיתה.

סיפור: נוסע לתומי באוטו המאוד שמור שלי. עומדים ברמזור שני נתיבים לפנות אך ורק שמאלה (מעל המנהרה בחנקין חיפה), אני בנתיב החיצוני וג׳יפ בפנימי. יוצאים בירוק אני כבר במרכז הסיבוב, פתאום במראה השמאלית פנס של הג׳יפ בתוכי ו..בום, איזה באסה. מהג׳יפ יוצאת זקנה ואני יוצא אליה. אני רואה שחברתה מבוהלת (בחור צעיר, קצת מזוקן וכו׳), מצפה כבר לאיזה ערס שיבוא ״לרצוח״ אותה. בהתחלה שואלת מה עשיתי? מחייך חיוך מבואס ומראה לה את סימוני הכביש. היא מתנצלת ומודה באשמה ואני מחייך שוב ומחליף פרטים. החברה המפוחדת שלה לא הפסיקה להגיד לי כמה אני מדהים (ממש, כולה בן אדם).

מה המוסר השכל: תאר לעצמך איך היא חיכתה לגבר גבר כמוך שרק יבוא ״לרצוח״ אותה . ועוד דבר, תיזהר שלא פעם תצא ״לרצוח מישהו״ ותקבל שיעור בכוכבים ומזלות. ובקיצור, תנוח.

ועוד משהו, אני לא מתייפייף, אבל מרגע שהודה באשמתו על מה בדיוק יש להתנפח?

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
^^^

כי אתה דאבל גבר בפיתה.

משפט נדוש כבר...כתבת אותו גם לי.

תגוון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
^^^

כי אתה דאבל גבר בפיתה.

ועוד משהו, אני לא מתייפייף, אבל מרגע שהודה באשמתו על מה בדיוק יש להתנפח?

בן.

אתה כן מתיפייף.

במקרה שלי היה מדובר בבן דוד ו2 חבריו שנכנסתי להם בצד של האוטו וסובבתי ב720 מעלות, לאחר שהבחור החליט לפנות שמאלה מבלי להסתכל על זה שאני מגיע ממולו.

ברכב איתי היתה החברה שלי דאז ואמא שלה.

נראה אותך מתנהג בטבעיות רגע אחרי שאיזה קוקסיפוט כמעט גרם לך להיהרג, ועוד כשאתה עם האישה.

תפסיקו להתייפייף. נחנקנו.

נ.ב. הקוקסיפוט לא הודה באשמה, ורק לאחר משפט נקבעה אשמתו.

פורסם

כבר מהסרטון רואים שהקוף (הבחור השני) יוצא כדי לחפש צרות.

בכל מקרה, שמח שיצאתם בזול. סע בזהירות.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...