Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שהצלחתי להקים בבית רשת קווית, חשבתי ללמוד את המקצוע לעומק.

אם אני לא טועה, הקורס ההתחלתי נקרא mcitp ומשם אפשר רק להתפתח.

ניסיתי למצוא מידע אודות אפשרויות תעסוקה וביקוש לבוגרי הקורס הזה (או כל קורס אחר) מיד בסיום הלימודים, ללא ניסיון אך לצערי לא מצאתי

אשמח אם בפורום ישנם אנשים שיכולים להעיד מתוך ניסיון אמיתי.

עניין נוסף עליו לא כל כך מצאתי תשובה - למי מתאים התחום?

האם מדובר בעבודה פיסית?

תודה

פורסם (נערך)

כאחד שעסק 3 שנים (שירות צבאי) כטכנאי קשר (מנהל רשת) יש לי כמה תובנות.

לאחר שהצלחתי להקים בבית רשת קווית, חשבתי ללמוד את המקצוע לעומק.

כאן איבדתי אותך. הדבר המשותף בן רשת ביתית למנהל רשת (mcitp - מנהל רשת מוסמך סיסקו) זה המילה רשת.

כל השאר שונה. בבית התקנה פשוטה ושקטה להמון שנים - בחברה: ארון תקשורת, חדר שרתים, התמודדות עם תקלות מסובכות וכמובן ללמוד הגדרות בע"פ. מקצוע לא קל, אבל גם לא מסובך מדי. אבל בעיקר לא מתגמל.

- (אבל אני לא שופט אותך, גם אני בישלתי כמה פעמים בבית וחשבתי לעשות הסבה מקצועית לשף, לא הלך) -

תשובות לשאלות שלך:

הקורס הוא אכן החלק המעשי בעבודה.

משם אפשר להתקדם, אבל הקורס הוא רק התמחות וצריך לדעת קודם את התאוריה. (מהמילה תואר אקדמי, משם אפשר להתפתח למומחה\יועץ אבטחה מידע)

מניסיון אמתי לחלוטין, הקורס יפתח לך דלת אחת בלבד להיות מנהל רשת בעסקים קטנים עד בינונים במשרה מלאה עם שכר התחלתי של 5,000 ש"ח נטו.

(אחרי 700 קורות חיים ו-600 ראיונות עבודה)

שם אתה תפתור לאנשים בעיות ברשת, תחבר ראוטרים סוררים ותוודא שהרשת תמיד זמינה.

- התחום מתאים לכל מי שרוצה להתעסק בו.

בעלי חוש טכני, אנשים שאוהבים ראוטרים וכבלי רשת על יתר על המידה וסטודנטים במהלך התואר שרוצים לעשות כמה גרושים מהצד.

מדובר בעבודה פיזית למחצה. לא תרים ארגזים כבדים או ציוד כבד.

אבל אתה כן תרוץ הרבה בן משרדים, תידרש ממך גמישות מסוימת להיכנס לכל מני חריצים מפוקפקים ובעיקר הרבה עבודה על הרגליים.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ידידי,

המון תודה על התגובה העניינית , כזאת חיפשתי ,בלי לשבח אלא להציג את המצב האמיתי בשוק.

אני בן אדם נכה ,כאשר הנכות היא בפלג גופי התחתון ,קרוב לוודאי שאתקשה לעמוד בעומס הפיזי של העבודה.

פורסם

למרות שהרבה מאוד מקומות צריכים מנהל רשתות, המספר הנדרש הוא מאוד נמוך

אצלנו על כמה מאות עובדים (ומחשבים), יש מנהל רשתות ״בכיר״, ועוזר.

בוגר קורס כזה יכול להיות לכל היותר ״העוזר״, כמו שנכתב הוא הבחור שמתרוצץ בין הקומות כאשר משהו לא עובד.

״הבכיר״ הוא זה שיושב מול המחשב ומקנפג את מה שצריך.

פורסם (נערך)
כאחד שעסק 3 שנים (שירות צבאי) כטכנאי קשר (מנהל רשת) יש לי כמה תובנות.

כאן איבדתי אותך. הדבר המשותף בן רשת ביתית למנהל רשת (mcitp - מנהל רשת מוסמך סיסקו) זה המילה רשת.

וכאן אני איבדתי אותך. MCITP - Microsoft Certifired.

http://www.microsoft.com/learning/en-us/mcitp-certification.aspx

מיקרוסופט משתמשים בקיצור MC, לרוב הסמכות בתחום הסיסטם בעולם מיקרוסופט מן הסתם, ועוד כמה הסמכות שקשורות לSQL ותכנות.

סיסקו הם CC - למשל CCNA.

גם בתוך הקורסים האלה, מלבד ההבדלה לחברות, יש מבחר של הסמכות- אז תשים לב שאתה בוחר בקורס שמתאים לך ועונה על הצרכים.

עם שאר התגובה אני נוטה להסכים, למעט ההצהרה שהעבודה לא מתגמלת- הכל תלוי באישיות שלך ובמקום העבודה שלך.

מה שכן, הוא צודק כשהוא אומר שהקורס הינו תאוריה בלבד ואולי יעזור לך להתקבל למשרת הלפדסק בסיסית עד שתצבור נסיון- אבל אל תתן לזה להוריד לך מוטיבציה, כולנו זחלנו מתחת לשולחנות לפני שהתקדמנו לאנשהו.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כולנו זחלנו מתחת לשולחנות לפני שהתקדמנו לאנשהו.

אם רוב העבודה היתה בישיבה ,הייתי מסתדר, לקום מדי פעם -טוב גם לשחרור השרירים והגב.

מהתגובה של HenzTDI ,הבנתי שהמצב שונה ונדרשת עבודה פיסית לא מעטה, מבחינתי -לעמוד שעתיים רצוף גם נחשב לעבודה פיסית איתה לא בטוח שאצליח להתמודד . כל אחד צריך להכיר במגבלות שלו- אצלי המגבלה פיסית ואותה יש לקחת בחשבון .

פורסם

אין לך מה לדאוג מעבודה פיזית, לרוב העבודה נעשית מהכיסא ללא צורך לצאת מהמשרד.

במקרים מסוימים ובהתאם לתפקיד, למשל בהלפדסק- מדי פעם תמצא את עצמך מתחת לשולחן כדי להעביר איזה כבל, או קם לארון תקשורת לחמם נקודה. לא משהו קריטי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)

אני חולק על דעתך, אדם שמצהיר בפניך שאין לו אפשרות לעמוד שעתיים על הרגליים בהחלט לא מתאים לתפקיד הנ"ל.

בפתרון בעיות, מניסיוני, רק את חלקם הקטן אפשר לפתור תוכנתית או דרך הטלפון - את השאר צריך להגיע ולפתור במקום.

בנוגע לרשי תיבות, באמת לא הייתי סגור. מודה התעצלתי לחפש.

זכרתי שההסמכה הצבאית היא של סיסקו. וזהו.

בנוגע לחוסר תגמול, סלח לי, אבל כל עבודה שצריך להפעיל את השכל, לפתור בעיות ועוד דורשות ידע מקדים -

כל זה ובסוף לקבל 24-25 לשעה, הם מאד מאד לא מתגמלות על סף ניצול.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...