Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום כאשר נסעתי לעבודה שמתי לב בעת העברת הילוך( אוטומט) יצא מהאגזוז ענן של עשן לבן. לאחר מכן הסתכלתי לאורך כל הדרך לעבודה ולא ראיתי שזה חזר על עצמו, העירו לי כמה פעמים על קצת עשן לבן בעץ העברת ההילוכים אך אני לא ייחסתי כלכך לזה חשיבות עד לרגע שראיתי בעצמי את הענן העשן שיצא לי מהאגזוז היום. לא מזמן נעשה החלפת אטם מכסה שסתומים. אם מישהו יוכל לעזור/להכווין אותי איך לפתור את זה הודה לו מאוד.

פורסם

עשן לבן יכול להיות מהצטברות של לחות או משרפת נוזל קירור.

עישון כתוצאה מלחות נעלם לאחר זמן קצר במהלך הנסיעה בזמן שהשני לא.

עשן אפור מעיד על אכילת שמן.

כאשר המנוע מעשן בנסיעה סביר שמדובר בתא שרפה פרוץ - בטבעות דחיסה או צילינדר מעוותים שלא מפרידים בין הגזים לשמן.

אם העישון קיים בסרק אבל נעלם בנסיעה סביר שמדובר במחזירי שמן שסתומים.

לצורך הבהרה זה לא שחור ולבן והמצבים יכולים להופיע ככה או ככה וגם במקביל.

פורסם

תודה על התשובה המהירה, יש לי עוד מספר שאלות. אם לא לעשות אם זה כלום מהם ההשלכות, איך אפשר לדעת בידיוק מהי התקלה, עלויות ומקום מומלץ לטפל בו. שוב תודה לעוזרים.

פורסם

עשן לבן יכול לנבוע מצריכת שמן. אדי מיים אינם יוצרים עשן לבן כי אם פליטה בצבע לבן-אפור שנעלם במרחק 2מטר לערך מהרכב בעוד העשן הלבן של צריכת שמן יעוף עם הרוח. עשן של צריכת דלק עודפת הינו אפור כהה -שחור.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עשן שמופיע בעת עזיבת גז -

רוב הסיכויים שמדובר בדליפת שמן דרך גומיות שסתומים.

• תוכן חדש...