Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום כשבאתי להניע את הרכב אני רואה הודעה כזאת על הצג של הרכב בהודעה כתוב ״engine fault reapir needed" מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יכול להיות שזאת בעיה במצבר כי לפני כמה ימים הרכב לא הניע בכלל בגלל מצבר ריק

תודה ומקווה לעזרה

פורסם

אני מניח שהרכב באחריות יצרן.

רצוי לברר אם האחריות "תופסת" על המצבר (זה מצבר מקורי ?)

בהתאם לזה, אם המצבר באחריות - גש למוסך יבואן, תאר הבעייה ובקש בדיקה בסורק והחלפת המצבר.

אם לא באחריות - כנראה שתצטרך לספוג עלות ההחלפה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש אחריות על המצבר, ברכב שלי לובינסקי החליפו מצבר באחריות ללא שום בעיה כשהרכב היה קרוב לגיל שנתיים ועם כמעט 100.000 ק"מ.

פורסם

אם אני לא טועה, אחריות על מצבר תקפה בד"כ ל-18 חודשים, בדוק בתעודת האחריות של הרכב או במדבקה על המצבר (אם קיימת ואם ניתן לראות). כפי שייעצו, קפוץ למורשה, תאר את הבעיה ושיעשו סריקת תקלות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...