Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פיאסטה חדשה, יש מערכת מקורית שמתמשקת עם דאבל דין תואם מקור.

יש לי כמה אופציות, כרגע יש לי 80prs שאני יכול להתקין במקום המערכת המקורית, הבעיה שזה נראה מגעיל וגם לא בטוח שאצליח לשמור על תפקוד הדאבל.

מכירת ה80prs ולהוסיף ולרכוש ביט 1.

חשוב לציין שאני עובד אקטיבי.

מה יתן לי את הפתרון הכי איכותי ואיך הביט 1 מתמשק עם המערכת המקורית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הביט 1 יכול לשמש גם כמנחת-כניסת היי לבל.

האופציה הכי איכותית אבל לא פרקית היא-

לפתוח את HU ולעקוף את המגבר הפנימי ולהלחים כבלי RCA ישר לבורד של המכשיר.

בשיפוצים...

פורסם

בשורה התחתונה אני רוצה לדעת האם הביט 1 יתן לי תוצאה טובה לפחות כמו הפיוניר אם לא יותר,ואם אפשר הסבר על איך בעצם הוא עובד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רוב הסיכויים שאתה לא תקבל אותה רמה של איכות מBIT1 על מערכת מקורית מאשר שימוש ב-PRS80

ה-BIT1 הוא מנחת לכל דבר משולב פרוססור והתוצאה מאוד תלויה ברמה של הסיגנל של המערכת המקורית

נקודת האור במכשיר הנ"ל היא כניסת ה-AUX שמאפשרת לך גם שימוש בהתקנים ניידים.

פורסם

אני יכול שתף מניסיון עם כמה רכבים שבוצע בהם מעבר מר"ד סבבה (או ברמת ה PRS או דאבל דין) לפרוססור איכותי, התקבלה בסופו של תהליך וברוב הפרמטרים, תוצאה עדיפה.

אני רק מציין חוות דעת על כמה רכבים ספציפיים ואין מכאן לצאת בהצהרות שX יותר טוב מ Y- כל מקרה לגופו, אתה רק יכול להגיד כמה אתה תנצל אל יכולות הפרוססור מעבר ליכולות הר"ד, ומעבר לכך- השאלה הגדולה היא מה הרצון לשמור על המערכת המקורית (וזה רצון לגיטימי לחלוטין, על אף שחלק מהאנשים לא מבינים את זה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אריק - יש לך סמארטפון? אם כן איזה? איזו מערכת הפעלה רצה עליו?

הסיבה לכך היא - במידה ואתה בוחר לשמור על מערכת הראש המקורית ואתה כן מחבר אותה מאחורי הקלעים לפרוססור נוסח BIT1 או BIT 10D (שים לב שציינתי את האות D אבל לא מחייב) במידה ויש לך סמארטפון שתומך USB HOST וגם USB AUDIO (רוב הסמסונגים, LGים וSONY תומכים בזה NATIVE היום) או אייפון למשל

אתה יכול להחליט במידה וזה אנדרואיד - לחבר לו USB DAC\CONVERTER כמו שיש אצלי בפרוייקט נקסוס (50 דולר בערך לפני מיסים ומשלוח) ולהנות או מיציאה אנלוגית מאוד איכותית או בכלל מיציאה אופטית ולהתחבר איתו לפרוססור.

אם זה IPHONE אז יציאת האזניות איכותית בטירוף! ואתה יכול גם להביא PURE I20 ולהוציא מהאייפון שלך אופטי בלי להזיע בכלל עם שעון עצמאי!

מה שיפה זה שאתה שומר על המערכת המקורית של הרכב אבל כשבא לך לעבור לסיגנל איכותי יותר - אתה פשוט מחליף מקור כניסה בDRC ועובר לסמארטפון שלך.

בעיניי זה פתרון נהדר - רק מציע לך את האפשרות לשקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אריק שלום,

כפי שנאמר כאן, הסיגנל של מערכת מקורית אינו איכותי ולכן לא חשוב איזה פרוססור תרכוש (אפילו F1 או CDSP) וכמה תשחק עם האקוליזר לא תוכל להעלות את האיכות אלא רק "לעדן" חלק מהזבל שאתה תקבל מהמקור.

ישנם פתרונות נהדרים:

1) אנדרואיד\IOS כפי שהציע אדי.

2) (אלפיין) ה910W + פרוססור חיצוני (700\800\900) מחוברים בAI-NET + כבל אופטי (במידה ואתה משתמש CD), איתם גם תרוויח מסך ושליטה מלאה מההגה, אגב, חיבור הAINET אמנם אנלוגי אבל במדידות לא נופל בהרבה מחיבור דיגיטלי, בנוסף אתה חוסך כבלי RCA.

3) CAR-PC, ישנם היום פתרונות הרבה יותר קלים ואיכותיים מבעבר.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אני רוצה לשמור את המערכת המקורית כי יש דאבל שמגיע עם הרכב ואני חושש שאם אני אחליף את המערכת המקורית אז יהיה לי מסך שלא עובד ברכב.

אני צריך לבדוק אם אני קונה מתאם לסינגל דין אז המסך ימשיך לתפקד.

אני לא מעוניין להשקיע אלפי שקלים במכשיר כדוגמת הביט 1 ולרדת באיכות, אז אני אעשה אקסטרה מאמץ ואתקין סינגל דין.

יש לי גלקסי 4 אך אני מעוניין בפשטות של hu סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם תקנה מתאם לסינגל דין ממילא תאבד את המסך, במקרה הנ"ל הייתי ממליץ על ביט1 שמגיע עם הDRC וחיבור DAC לפלאפון ששם תקבל איכות מקסימלית ובנוסף לא תהיה בעיה לעבור בין הSPURCEים (דהיינו מערכת הOEM והפלא).

הבנתי שאתה מעוניין לשמור על פשטות של מערכת מקורית אבל בS4 אין בעיה לחבר 90% מהDAC (מובנה בKERNEL) ורק לבחור את הנגן האהוב עליך,

אם בכל זאת אתה בעניין של החלפת הרדיו המקורי תקנה דאבל דין, לפחות תהנה ממסך הטאצ, שליטה מההגה וממשק נוח.

פורסם

אבל זה כל העניין - אם יש לך גלקסי 4 אתה בעצם מסודר כבר אם אתה משקיע בפרוססור וDAC זול אבל טוב.

אתה שומר על הHU המקורי ונהנה ממנו ביום יום - וכשבא לך להתפנק על איכות גבוהה - סמארטפון כבר יש בנמצא - אתה לא משנה בעצם כלום ברכב - הוא נשאר מקורי והכל עובד.

זו היתה הפואנטה שלי כמובן.

אתה לא תרד באיכות כי אתה מוסיף יכולות עיבוד צליל - אתה רק יכול לעלות באיכות כאשר מדובר במערכת מקורית

זה שהעליה באיכות תהיה מוגבלת בגלל מערכת מקורית זה כבר סיפור אחר אבל כל תוספת של פרוססור רק יתנו לך במקרה כזה תוצאה טובה יותר ולא ההפך - אתה פשוט תקבל תוצאה טובה יותר מהקיים, ברור שהחלפת הHU לאפטר מרקט + פרוססור תהיה איכותית עוד יותר או אולי הרבה יותר אבל אתה עדיין לא "יורד" באיכות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לא משנה איזה פרוססור תשים על הרדיו המקורי האיכות לא תהיה בשמים.

הסיגנל שמוציאה מערכת מקורית לא מספיק שהיא לא איכותית אלא שהיא גם מסרסת את האות. ברוב במערכות המובנות עם הרכב לדוגמא מסרסים חלק גדול מתחום הבאס וזאת על מנת לא לפגוע ברמקולים המקוריים המגיעים עם הרכב.

לא משנה כמה תנסה לכוון לא תוכל ליצור יש מאיין. הפרוססור יוכל לשפר קצת את איכות המערכת אבל לא יוכל לשחזר תדרים שסורסו או אות לא איכותי.

לפי דעתי עם אתה לא מעונין לוותר על המערכת המקורית מסיבה זאת או אחרת הפיתרון של אדי הוא המועדף, אני מתכוון לנסות את זה בעצמי ברכב, הרכיבים כבר הוזמנו :-)

אלי

עריכה אחרונה על ידי eli_i

• תוכן חדש...