Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

-תרגום- מילה בעברית ל evaluation,assessment

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש לכם תרגום טוב (לא חייב במילה אחת) לevaluation,assessment

חוץ מהערכה.

תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

assessment

שׁוּמָה

evaluation

אֻמְדָּן

זה מה שגוגל נותן. למה הם לא טובים? לאיזו מטרה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שומה בעברית משתמשים רק בענייני כסף לא?אמדן אולי דווקא יכול להתאים לומרות שגם נראה לי שזה בדרך כלל בהקשר כמותי. ההקשר הוא כזה: אני צריך לכתוב assessment של בעיה כלשהי שבו אני מפרט את המצב ולמה קיבלתי את ההחלטה שקיבלתי . זהו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נראה לי שהתרגום הנכון לעניינך הוא הערכת מצב.

אם אתה מחפש כותרת למסמך בו אתה מפרט את הבעיה ואת ההחלטה שלך, אזי נראה לי שכותרת המסמך צריכה להיות "מזכר" (memorandum).

51 קג"מ :shock::lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הערכת מצב?

הוקדמתי בשניה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה יכול להיות משהו מהשורש "בחנ", "לאחר בחינה של הדברים" או מהשורש "שקל", "לאחר שקילה של העובדות" או משהו בסגנון, למרות ש"הערכה" או "הערכת מצב" כמו שהוזכר פה לדעתי יתאימו יותר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

הערכה מתאר בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות. למה אתה לא רוצה להשתמש בזה? [הרי זה התרגום הישיר מאנגלית].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...