Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני מנסה למכור הונדה סוויק 2009 5 דלתות כבר שבועיים. האוטו עם קילומטראג' נמוך ובמצב חדש. לכאורה נראה שיש לו את כל הנדרש על מנת ליצור התענינות אך בפועל אין כמעט טלפונים. מישהו יודע להסביר?

תודה

פורסם

שוק המכוניות המשומשות לא משהוא, וזה לא ממש משנה איזה רכב יש לך.

סבלנות היא מילת המפתח במקרים הללו. או הורדה במחיר בצורה קיצונית. מבלי לפשוט רגל כמובן.

פורסם

משום מה התחושה שלי לפי חיפושים ביד2 הפוכה לשלך. כ80% מרכבים של 2011-2013 מפורסמים בהפרש של כ5K יחסית לרכב חדש.

כלומר אם רכב חדש עולה 60K, אז מפרסמים אותו ב55K.

מה עושים? קונים חדש.

להתמקח? לא, אם בנאדם הזויי בתמחור - הוא יהיה הזויי גם בתחזוקה של רכב, בביצוע עסקה וכו. עדיף להתרחק מאנשים הזויים. מיותר לגמרי.

[under construction]

פורסם (נערך)

זה לא קשור לחברות הליסינג. בנאדם שירצה לקנות כזה רכב, יחפש במגרשי הטרייד אין ששפ הוא מקבל מימון, אחריות וכו׳. צריך סבלנות.

עריכה אחרונה על ידי doras
עריכה
פורסם

לאוטו סנטר יש מלאי גדול של הונדות, מה שמרחיק אנשים מיד 2 לאור העובדה שגם הן מבעלות פרטית לרוב וק"מ נמוך. בנוסף הם נותנים שנתיים אחריות לחלק מהרכבים - כך שזה עוד נתון לרעתך.

אני הייתי מנסה לפרסם בפורומים ולתלות שלט ( כן כן, כמו פעם )

פורסם

מי שמחפש סיוויק 5 דלתות, הוא לא יילך למגרשים אלא למוכרים פרטיים.

ממליץ לך גם לשים שלט על הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי שמחפש הונדה 5 דלתות ילך לאיפה שיש הונדה 5 דלתות.

בתור אחד שרכש כזו אני יכול להסכים עם דניאל. יש כאלו באוטו סנטר ממחלקת הטרייד אין של מאיר/הונדה, שהן מיד ראשונה פרטית

כקונה יש יתרונות לרכישה מהם. אז זה כנראה לא עוזר לפות"ש.

מה לעשות?

1. סבלנות. שבועיים זה לא הרבה. אתה לא צריך הרבה מתעניינים. אתה צריך קונה אחד.

2. תבדוק שוב שפרסמת כמו שצריך. שלא טעית בשנה/יד/ק"מ וכו'.

3. תוסיף תמונה אם לא פרסמת תמונה

אם עוד שבועיים תראה שההתעניינות דלה אז כנראה שהמחיר שלך דורש עיון מחדש

פורסם

אומרים על הונדה שהיא בעלת ירידת ערך נמוכה? אז עכשיו אתה מרגיש את זה. מחיר המחירון של הדגם הזה במצב שאתה מתאר גבוה משמעותית מכל משפחתית ליסינג ממוצעת ובמחיר של הסיוויק אפשר לרכוש יוצאת ליסינג שנת 2011 עם מימון עד 100% וכו' (זו הבועה הבאה של הכלכלה הישראלית). מצד שני כפי שכתבו, אתה צריך רק אדם אחד שמחפש ספציפית את הדגם הזה ורוצה רק ממישהו פרטי, סבלנות (יכול להיות גם עניין של חודשיים שלושה) והוא יגיע.

פורסם

השלט שמתי עוד לפני שפרסמתי באינטרנט. אני גם מציע את הרכב מתחת למחירון. טוב, נחיה ונראה. תודה לכולם.

פורסם (נערך)

מצב המשומשות בקרשים. את ההונדה שלי החלטתי לא למכור כי המחיר שמציעים לי עלייה לא משתלם, אני מעדיף להישאר עם האוטו עוד 10 שנים או עד שיפסיק לנסוע (אני מאמין שהוא יחזיק עוד הרבה שנים עם התחזוקה הפדאנטית שלי).

תוכל לבצע לו טיפול דיטיילינג חיצוני שייראה טוב, לתלות עליו 3 שלטים גדולים ולדאוג שיהיה תמיד נקי ולהחנות אותו במקומות מרכזיים.

סבלנות בסוף משתלמת, אמא של גיסתי ניסתה כמעט חצי שנה למכור פאביה 2012 מנוע 1.2TSI ובסופו של דבר הצליחה למכור אותה רק 5000 מתחת למחירון.

במקרה שלי, הרכב עבר תאונה קטנה מאחורה ויש לי ירידת ערך 7% אבל מי שבא לקנות רוצה להוריד 40% עוד לפני שראה את הרכב, וזה לא משתלם לי.

בהצלחה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...