Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי למה אתה חושש להכניס את הרכב שלך לטיפול בריקול ללא תשלום? מה יש לך להפסיד?

לגבי המדחס - במידה וזה לא כלול באחריות המורחבת בדוק אצל עופר קצב במושב גנות. הוא משפץ מדחסי מזגנים במחירים נמוכים יחסית.

לעופר קצב חסר מדחס לניסאן קשקאי... אשמח לבעל מקצוע אחר...

אני רוצה לבדוק בנסיעה אם מתכבה המזגן. אבל בנתיים 2 מוסכים קבעו שזה המדחס. אני יחכה לבדיקה של מוסך דני אמוייל.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אתה לא מנסה להפעיל אחריות מורחבת?!

רק רציתי לעדכן,היום דיברתי עם מוסך קרסו טלפיות והמדחס להפתעתי באחריות מורחבת! :) מה שלא מובן לי למה בדני אמוייל לא היו מוכנים להגיד כבר מיום שישי מוזרים...:?

רק שאלה קטנה,אמרו לי שהרכב יהיה במוסך כמה בן יום לגג שלושה. השאלה מה לגבי רכב חלופי מה נהוג היום? בכול מקרה בקרסו אמרו שבגלל שהרכב לא באחריות אז אני לא זכי לרכב.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

עדכון,הרכב נכנס לקרסו טלפיות ביום ראשון אמרו לי בגלל שהמדחס מוחלף במסגרת האחריות זה יקח קצת זמן (הם צרכים לבדוק מה קרה למדחס ולדווח) אמרו לי יום שני גג שלישי הרכב מוכן. אתמול מתקשרים אליי ואומרים לי שצריך להחליף גם את המייבש ושסתום.(כאילו שזה לא היה ברור שמחליפים מדחס מחליפים מייבש) שאלתי כמה זה עולה 2000שח לא כולל מע״מ. אבל הנציג שרות אמר שהו שולח בקשה ליצרן שיאשר לו להחליף את החלקים במסגרת האחריות. לפני שעה אחרי אן ספור טלפונים שאנחנו לפני חג ואני צריך את הרכב,היצרן כמובן לא אישר את החלקים. וגם לא רכב חלופי (בנתיים לכחתי רכב של אחותי שנחתה אתמול מי חו״ל וצריכה את הרכב יום חמישי). לפי בדיקה שלי המייבש הזה לא צריך לעלות יותר מ300 ש״ח (לעומת 1300 לפני מע״מ בקרסו) עוד לא הבנתי איזה שסתום הם צרכים להחליף ולמה הוא עולה 700ש״ח לפני מעם?? אשמח לייעוץ אך להיתקדם מי פה,האים לי יעזור לי להיתעקש ולהוריד את המחיר או להוצי את הרכב וללכת למוסך אחר שני מטפל בו בדרך כלל. בתודה וחג שמח שי!

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם
עדכון,הרכב נכנס לקרסו טלפיות ביום ראשון אמרו לי בגלל שהמדחס מוחלף במסגרת האחריות זה יקח קצת זמן (הם צרכים לבדוק מה קרה למדחס ולדווח) אמרו לי יום שני גג שלישי הרכב מוכן. אתמול מתקשרים אליי ואומרים לי שצריך להחליף גם את המייבש ושסתום.(כאילו שזה לא היה ברור שמחליפים מדחס מחליפים מייבש) שאלתי כמה זה עולה 2000שח לא כולל מע״מ. אבל הנציג שרות אמר שהו שולח בקשה ליצרן שיאשר לו להחליף את החלקים במסגרת האחריות. לפני שעה אחרי אן ספור טלפונים שאנחנו לפני חג ואני צריך את הרכב,היצרן כמובן לא אישר את החלקים. וגם לא רכב חלופי (בנתיים לכחתי רכב של אחותי שנחתה אתמול מי חו״ל וצריכה את הרכב יום חמישי). לפי בדיקה שלי המייבש הזה לא צריך לעלות יותר מ300 ש״ח (לעומת 1300 לפני מע״מ בקרסו) עוד לא הבנתי איזה שסתום הם צרכים להחליף ולמה הוא עולה 700ש״ח לפני מעם?? אשמח לייעוץ אך להיתקדם מי פה,האים לי יעזור לי להיתעקש ולהוריד את המחיר או להוצי את הרכב וללכת למוסך אחר שני מטפל בו בדרך כלל. בתודה וחג שמח שי!

כנס למוסך מורשה ויעשו לך את הריקולים שצריך זה חינם אין כסף אז למה הדילמה?

לפי דבריו של דנידין הריקול הוא חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם
תוציא את הרכב לפני החג ואז תחשוב מה עושים.

הלווי וההיתי יכול הם יתקשרו שעה לפני סגירה לא היה לי זמן להוציא את הרכב...

בכול מקרה אשמח לדעת אם המחיר שקרסו נתנו(1300שח מייבש א700שח שסתום לפני מע״מ) הוא מנופח או סביר?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

שלום

קודם כול ממה שאני יודע

יש ריקול על משאבת הדלק שצריך להחליף הצינור שיוצא מהמשאבה בחיבור שלא לצינור ההזנה עלול להישבר(ריקול קריאה יזומה לקוחות יקבלו מכתב בדואר או בכניסה ראשונה למוסך)

לגבי המדחס גם עליו יש ריקול להחליף רק לפי תלונת לקוח

שתי הריקולים שלך באחריות

פורסם

פנה במכתב לשרות לקוחות - ציין כי ידוע לך כי המדחס נמצא בקריאת שירות להחלפה ללא חיוב .

רשום להם כי אם המדחס לא היה מתקלקל ( היה נשאר תקין )

לא היה צריך להחליף מייבש ושסתום - זו מערכת סגורה ללא בלאי .

החלפת החלפים הללו מבוצעת מחשש כי חלקים מהמדחס התפוררו ונכנסו למערכת .

לכן כלל העבודה והחלפים הם חלק מהתיקון , ללא חיוב .

המשך וכתוב - זו סתם שפה חופשית שלי - לא להיתייחס ברצינות ..

ולפנים משורת הדין - מאחר והם נחמדים , ואתה מאמין שלא תחוייב על סידור הבעיה אשר באחריותם המלאה .

אתה לא ת'בקש פיצוי על הזמן שהרכב היה במוסך ועוגמת הנפש על ההתקעות בנסיעה שהייתה לך

(רשום כי נתקעתה בדרך ונשארתה שעתיים (2) ברכב עם חמתך - היא פולנייה שלא רצתה אותך ואתה החזקתה ת'עצמך שלא ,,:2gunfire: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האחריות היא רק על המדחס ולא על שום דבר אחר

תבקש שלא יחליפו לך את השאר החלקים רק את המדחס ושלום על ישראל

פורסם
האחריות היא רק על המדחס ולא על שום דבר אחר

תבקש שלא יחליפו לך את השאר החלקים רק את המדחס ושלום על ישראל

מה ההנחייה הטכנית של הייצרן בריקול הנוכחי ?

קשה להאמין שלא קיימת הנחייה להחליף את הצמצם או בשפה של פותח האשכול שסתום.

ברוב המקרים אכן אין צורך להחליף מייבש במקרה של החלפה של המדחס ברכב יחסית חדש אלא אם התקיימו תנאים מסויימים המצויינים בספרות הייצרן.

את הצמצם אשר מחובר למאדה אני תמיד מחליף בכול פתיחה של צנרת מיזוג והחלפת חלקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנחית היצרן היא מדחס בלבד

אין שום הנחיה לגבי השסתום בלוק ואין שום צורך להחליף אותו בכל בפתיחת מערכת והאמת שאין איתו כמעט אף פעם בעיות

• תוכן חדש...