Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום:-)

ביום רבעי באמצע נסיעה הדלקתי מזגן ופתאום הרכב נכבה למזלי נסעתי בזהירות לפני צומת.

נכנסתי למוסך שאני מטפל (מוסך צמרת UMI בית שמש מומלץ אגב)והובחן שהמדחס הלך. הם רוצים 3000 ש"ח כולל עבודה מדחס מייבש גז. (האמת לא שאלתי עדיין מאיפה המדחס)

התקשרתי לקרסו אמרו לי רק מדחס עולה 5000 ש"ח:shock:

והיום ההיתי במוסך דני אמוייל טלפיות ירושלים מוסך מורשה .שם נאמר לי שקודם כל יש לי 2 RECLL לעשות 1 החלפת משאבת דלק 2 משהו בתכנות של הגיר. בדקתי באינטרנט ולא מצתי מיידע שצריך להחליף משאבת דלק:?: לגביי המדחס נאמר לי שאולי יש אחריות מורחבת על כזה חלק ואם לא הם ינסו למצוא לי מדחס משופץ כי חדש זה המון כסף.אבל בשביל לבדוק מחירים אחריות הם רוצים שאפתח כרטיס עבודה:?

השאלה מה לעשות .האם באמת צריך להחליף משאבת דלק? לתת בהם אמון? מוסך מורשה ניסאן מתעסק בחלקים לא מקורים משופצים?

תודה רבה לעוזרים:-D

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הריקולים ממליץ לך לא לזלזל מסיבה פשוטה: יש מקרים בהם רשות הרישוי לא תחדש את רישיון הרכב למי שלא ביצע ריקול במיוחד בעניינים בטיחותיים (ומשאבת דלק אם חלילה בעייתית עלולה למשל אם היא נוזלת לגרום לכל הרכב לעלות באש...).

בכלל,האם הרכב עדיין תחת אחריות ? אם כן,היבואן אמור לקחת אחריות על עניין המדחס ובכל מקרה םנייה בכתב אליו יכולה להבהיר את המצב.

יש כאן בפורום גם נציג שלהם אז אולי כדאי להמתין לתגובתו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שבת שלום:-)

ביום רבעי באמצע נסיעה הדלקתי מזגן ופתאום הרכב נכבה למזלי נסעתי בזהירות לפני צומת.

נכנסתי למוסך שאני מטפל (מוסך צמרת UMI בית שמש מומלץ אגב)והובחן שהמדחס הלך. הם רוצים 3000 ש"ח כולל עבודה מדחס מייבש גז. (האמת לא שאלתי עדיין מאיפה המדחס)

התקשרתי לקרסו אמרו לי רק מדחס עולה 5000 ש"ח:shock:

והיום ההיתי במוסך דני אמוייל טלפיות ירושלים מוסך מורשה .שם נאמר לי שקודם כל יש לי 2 RECLL לעשות 1 החלפת משאבת דלק 2 משהו בתכנות של הגיר. בדקתי באינטרנט ולא מצתי מיידע שצריך להחליף משאבת דלק:?: לגביי המדחס נאמר לי שאולי יש אחריות מורחבת על כזה חלק ואם לא הם ינסו למצוא לי מדחס משופץ כי חדש זה המון כסף.אבל בשביל לבדוק מחירים אחריות הם רוצים שאפתח כרטיס עבודה:?

השאלה מה לעשות .האם באמת צריך להחליף משאבת דלק? לתת בהם אמון? מוסך מורשה ניסאן מתעסק בחלקים לא מקורים משופצים?

תודה רבה לעוזרים:-D

תתחיל בביקור אצל מוסך מורשה כי יכול להיות שהרכב שלך כלול באחריות המורחבת שיש למדחס

פורסם

colauti 9

הרכב לא באחריות 2010).

Dan-idin בשביל לבדוק אם יש אחריות מורחבת הם רוצים שאני יכניס את הרכב לעשות את הRECLL.

אגב שבוע שעבר עברתי את הרכב טסט ולא אמרו כלום על הRECLL.

אשמח עם יש פה בעלי קשקאי שיוכלו לאשר את הטיפולים הללו..

אם אני מתכוון להחזיק רת הרכב עוד כמה שנים לפחות מה לדעתכם האופציה הטובה והראלית להחלפת המדחס?

תודה שוב!:-)

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

הייתי שוקל להכנס למוסך אחר, לא לספר לו על המדחס ולראות מה הוא אומר לגבי כיבוי המנוע. יכול להיות שתהיה לו אבחנה אחרת ופחות יקרה. כרטיס עבודה ממש לא צריך לפתוח כדי לקבל הצעת מחיר.

פורסם

Dan-idiצודק התקשרתי למוסך קרסו הבוקר ואכן יש RECLL לעשות...

mcaspi

נכנסתי בינתיים ל2 מוסכים שאני סומך עליהם הם נתנו אותה הבחנה המדחס הלך... בדני אמוייל אמרו שברגע שאכניס את הרכב למוסך הם יבדקו מה הבעיה והם ינסו לעזור סך הכול הרכב עם 72000 ק"מ.

בהנחה שהמדחס הלך ללכת על מדחס משופץ? (הפחד שלי שאני לא יודע איזה מדחס יסיימו לי) הבנתי שחדש זה מעל 5000 ש"ח..

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם
מאז יום רביעי זה קרה עוד פעם? כשאתה בנסיעה רציפה המנוע נכבה?

לא ניסיתי בנסיעה אבל שהרכב עומד ברגע שהמדחס ניכנס לפעולה הרכב נכבה..

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

כאשר המנוע בסל"ד נמוך (לפני הצומת, בעצירה) ישנו מנגנון שמגביר את הטורים כאשר המזגן נכנס לפעולה ויכול להיות שהבעיה בו. הייתי נוסע בכביש צדדי במהירות נמוכה כאשר אין רכב מאחוריך!!!, מפעיל את המזגן ובודק אם הרכב נכבה. אם הוא לא נכבה, הבעיה לדעתי קשורה להגברת הטורים ולא למדחס.

• ספונסר פורום
פורסם

לא הבנתי למה אתה חושש להכניס את הרכב שלך לטיפול בריקול ללא תשלום? מה יש לך להפסיד?

לגבי המדחס - במידה וזה לא כלול באחריות המורחבת בדוק אצל עופר קצב במושב גנות. הוא משפץ מדחסי מזגנים במחירים נמוכים יחסית.

פורסם
לא ניסיתי בנסיעה אבל שהרכב עומד ברגע שהמדחס ניכנס לפעולה הרכב נכבה..

הבעיה כנראה במדחס כמו שכבר אמרו

כמה ק,מ הרכב ?

פורסם
הבעיה כנראה במדחס כמו שכבר אמרו

כמה ק,מ הרכב ?

הרכב עם 72000 ק״מ.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

זה מה שיצרן רכב אחר כותב כסיבה אפשרית:

(3) Engine stall

When the air

conditioner is

turned ON

Valve for ISC constantly closed

לא מוצא שום אזכור למדחס כסיבה אפשרית לכיבוי מנוע בזמן הדלקת המזגן.

• תוכן חדש...