Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב חדש - צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לאסוף את הרכב החדש מהסוכנות - יונדאי I10.

עכשיו אני די אובד עצות בנוגע לביטוח.

בכלמוביל מציעים לי את הביטוח המקיף שלהם, שנשמע יחסית מבטיח.

מנגד יש לי את הסוכנת שביטחתי אצלה בעבר את הרכב.

שתי ההצעות באיזור ה 4200.

הסוכן בכלמוביל ציין שאצלהם במידה ויש צורך, הרכב מטופל במוסך של היבואן, בעוד שאצל הסוכנת מדובר

במוסכי הסדר.

לפי מה שהבנתי רכב עד גיל שנתיים מחויב בחלקים חדשים ומקוריים.

השאלה היא. למה אני צריך לשים לב כשאני מבטח רכב חדש??

תודה

פורסם

צריך לשים לב בדיוק למה ששמת לב קודם - מי המבטח, מה טיב השירות של הסוכן, איזה מוסכים בהסדר, היקף ביטוח צד ג' והכיסוים הנוספים. הכיסויים הבסיסיים אחידים.

לפני קצת פחות משנה רכשתי רכב חדש וביטחתי אותו בסוכנות של היבואן. באותו זמן הייתי צריך לבטח את הרכב השני (מאותה תוצרת) - וגם אותו הערתי לאותו סוכן, שכן קיבלתי שני יתרונות: מוסכי יבואן בהסדר (והייתי מרוצה מאד מהפחח במוסך כזה) ומחיר יותר נוח בביטוח נהגים צעירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...