Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת מוסטנג 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

מתייעץ בשביל קרוב משפחה שמעוניין לרכוש את הרכב פורד מוסטנג בנפח מנוע 3.7 , 300 כ"ס V6 גיר ידני

כמה שאלות:

1.מה באמת הצריכה האמיתית של הרכב? בנסיעה הכי רגועה שיש

2.מבחינה ספורטיבית איך הוא בביצועים? פניות, האצות וכו'...

3. חלפים- אפשר לקנות פה בארץ באופן מיידי או חייבים להזמין מחו"ל?

4. מה ההבדל בין טורבו רגיל שיש בכול רכב לעומת הסופר צרג'ר שיש במוסטנג?

וזהו.... אם יש לכם עוד מידע אני ישמח...

פורסם

הצריכה האמיתית היא סביבות ה1/5-6

הוא מאיץ סבבה לגמרי אבל בפניות איביזה לוקחת אותו בלי כל בעיה.

חלפים יקרים.

הביטוח יקר להחריד!!

זה זבל של רכב,אלא אם כן אתה חולה של פוזה וחייב את זה על חשבון על דבר אחר שיכול לשנות לבן אדם ברכב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אפל אוהב לזרוק תשובות חד משמעיות לאויר מבלי ביסוס אמיתי,

אז ככה מנוע V6 החדש! של פורד דווקא נותן צריכה לא רעה לביצועים ,1-7 בעיר ומעל ל1-10 בבין עירוני,אפילו נותן סאונד חביב.

בסך הכל מדובר במוסטנג לא רעה בכלל,לעומת הדורות הקודמים שהיו באמת ג'אנק מוטורי.

תא נוסעים באיכות לא רעה לך אך ורק עם רמת גימור פרימיום,תנוחת ישיבה קצת מוזרה אתה יושב על הרכב ולא "בתוכו".

התנהגות,אומנם עם מתלה אחורי לא עצמאי ושאסי לא מהמושחזים שיש פורד אלוהים יודע איך הצליחו ליצור מוסטנג שיכולה ויודעת להתנהג.

אומנם זאת לא S2000 אבל ביחס למכוניות אחרות בסטגמט ולמה שהתרגלנו מאמרקאיות המוסטנג בליגה אחרת.

לגבי הסופרצ'ארצ'ר מגיע בדגמי הקוברה האימתיינים עם מנוע V8,אני מציע שקודם תלמד עוד קצת על הרכב לפני שאתה מתקדם,בהנחה שאתה אכן רציני.

בגדול,אני חושב שמוסטנג נותנת אחלה תמורה לכסף במיוחד פה בארץ.

לגבי ביטוחים-נסה אצל אחד מחברות הביטוח המתמחות ברכבים מיוחדים (אלמוג לדוגמא).

Porsche 944 turbo

פורסם
הצריכה האמיתית היא סביבות ה1/5-6

הוא מאיץ סבבה לגמרי אבל בפניות איביזה לוקחת אותו בלי כל בעיה.

חלפים יקרים.

הביטוח יקר להחריד!!

זה זבל של רכב,אלא אם כן אתה חולה של פוזה וחייב את זה על חשבון על דבר אחר שיכול לשנות לבן אדם ברכב.

זבל של רכב? מה אתה מבין מהחיים שלך תגיד?

פורסם

נו טוב, ברור שזה זבל לעומת הקורולה שלך..

פורסם
נו טוב, ברור שזה זבל לעומת הקורולה שלך..

החזקתי גם אינפיניטי וסופרב וזה רכב עבודה לא רלוונטי בכלל.

לדעתי BMW335 תיתן תמורה הרבה יותר טובה או אפילו G37(מכרתי אותה ואני עדיין מאוהב).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...