Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר אחד מחפש רכב זמן מה לנסיעות עירוניות קצרות, אוטומטי, שידרוש מינימום תחזוקה. התקציב שלו הוא באזור ה30,000. מדובר ברכב שני (הוא רכש לאחרונה פיאט פונטו גרנדה, בהמלצתי, מבסוט ממנה לאללה - היא משמשת אותו לנסיעות עבודה ואותו ואת בת זוגתו לנסיעות בינעירוניות).

חבר שני מחפש למכור את הקורסה שלו, 2003 יד 2 אוטומטית, 90,000 ק"מטראז' שמורה היטב, שלא עשתה לו בעיות (אבל המשפחה גדלה ולכן הם לקחו ליסינג). המחירון לפי דבריו הוא 16,900, הוא כנראה מוכן למכור ב15-15.5k.

אני נוטה להמליץ לחבר הראשון לשמור חלק מהכסף, וללכת על האופל. המטרה של הרכב השני היא נסיעות קצרות עבור חברה שלו מהבית לאוניברסיטה (בחיפה), ולכן אני לא רואה טעם להשקיע הרבה כסף בהינתן דרישות כ"כ בסיסיות.

השאלה היא האם מדובר ברכב אמין, והאם הכסף מצדיק את הרכב? אשמח לתגובותיכם, פעם אחרונה שהקשבתי לעצת הפורום רכשתי פונטו איבו (והיא בכלל לא הייתה על הכוונת שלי עד שקראתי כאן דברים) ואני ממש שמח שעשיתי כך.

תודה מראש,

אור

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הקורסה היא עם הגיר הרובוטי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. המחיר שבו חבר מס' 2 "מוכן למכור" נראה לי די גבוה, אני בספק שהוא יקבל אותו ממישהו.

2. חבר מס' 1 וחבר מס' 2 חברים? מכירים?

אני לא חושבת שכדאי לך להכנס לסיפור התיווך הזה. אומרים שעסקים לא עושים עם משפחה וחברים, פה מדובר בעסקים בין שני חברים.

מצד אחד עם חבר מס' 2 יקבל סכום נמוך בהרבה ממה שהוא רוצה הוא עלול להאשים אותך באיזשהו מקום (תן לו כמה שבועות לקבל טלפונים עם הצעות של 8K במקרה הטוב) ומצד שני, מדובר ברכב לא חדש, ואם משהו יקרה לו זמן קצר אחרי הקניה, חבר מס' 1 עלול להאשים אותך בזה שעזרת לחבר מס' 2 להעיף את הרכב ו"לדחוף" לו אותו.

עם כל הרצון לעזור, לא הייתי נכנסת לעסק הזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...