Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמע, אתה מקשקש אבל אני מבין שקשה לרדת מהעץ שטיפסת עליו. וזה לא שיש לי משהו נגד השברולט, להיפך, דווקא אני מאוד מתחבר למספר דגמים שלהם, אם זה המאליבו והאימפלה החדשה, ובהקשר השרשור גם אני עם הסוניק.

ובכל זאת, אין לי כלום נגד פז׳ו. וכדי לסבר את האוזן, לנו במשפחה היה ניסיון עם שתי 307 בין 2002-2007, שום בעיה מיוחדת ויש ניסיון גם עם דגמים ישנים יותר. ולך? שום ניסיון, רק מילים שמגובות ב...כלום.

וכשזה נאמר, ה-208 רכב נאה ומוצלח. הסוניק לטעמי, פשוט עולה עליה בכל פרמטר, לפחות על הנייר. כשלעצמי, אני בכלל הייתי הולך על הקליאו החדשה בטווח המחיר המדובר (הכוונה ל-1.2t כפולת המצמדים).

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המציאות היתה כמו שאתה מתאר, עוד בתחילת שנות ה2000 פיג'ו וסיטרואן היו מפסיקות למכור בארץ.

בקיצור חבל על החירטוטים. יש לך התנסות כלשהי עם 208?

אם לא, אתה סתם מוריד את הרמה של התגובות.

בשביל תגובות לא מבוססות כמו "צרפתי זה זבל" אפשר להיכנס לפורומים אחרים של ילדים קטנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ותגיד תגובות כמו דהיילוט לא נחשבת ילדודית? אם אתם לא מכירים את הסוניק אז עדיף שלא תגיבו, אם זו הדרך שלכם לדחות את הסוניק תצפו לאותו תגובות מהאנשים בכללי שה208 ''זבל צרפתי''.

פורסם
ותגיד תגובות כמו דהיילוט לא נחשבת ילדודית? אם אתם לא מכירים את הסוניק אז עדיף שלא תגיבו, אם זו הדרך שלכם לדחות את הסוניק תצפו לאותו תגובות מהאנשים בכללי שה208 ''זבל צרפתי''.

תגובה של פורום fxp.

בסוניק וב-208 נסעו אנשים שיותר מבינים ממני וממך. ממליץ שתקרא מבחני דרכים.

אני אחזור שוב על היתרונות של הסוניק מול המתחרות: הרבה כ״ס והרבה אבזור. בכל שאר הפרמטרים היא ממש לא מצטיינת.

פורסם

נראה לי שנושא מוצה עד תום - וקצת מעבר.

ננעל - לפני שירד עוד יותר נמוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...