Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי עוברים דירה. לפני המעבר הם רצו להדביק ריצוף חדש.

חשבתי אולי לעשות בדיקת מצב צנרת בבית לפני שמניחים את הריצוף, כדי לא לגלות אחרי זה הפתעות לא נעימות אחרי זה.

מישהו מכיר איש מקצוע מאיזור נתניה שיכול לעשות את העבודה?

מה סדר גודל עלות בדיקה כזאת?

פורסם

אני אהיה יותר קיצוני: אם מדובר בצנרת מתכת בת יותר מ-5 שנים - להחליף. בלי לבדוק.

אם מדובר בצנרת מודרנית - הוועץ בחבר הפורום איציק נ.

בכלל - אם לא מדובר בדירה ששופצה לאחרונה כדאי לבצע שיפוץ יסודי לפני המעבר, כיון שפעם שהרהיטים הגיעו למקומם זה הופך לצרה צרורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב כמו ספיראל.

במידה והצנרת בבית היא ממתכת. לפני המעבר. להרים רצפה ולחליף הכול לפלסטיק + שרוול להחלפה / תיקון בעתיד.

במידה וזה פלסטיק. לבדוק שיש צינורות שרשוריים להשחלה / שליפה של קו דפוק. ובמידה ולא. שוב להרים ולהתקין

ובמידה וזה פלסטיק. עם שרוול. לרצף. במידה ויש בעיה. תיקון נקודתי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נקמיצ'י - ההמלצה שלי לא נכתבה בדם, אבל במים. הרבה מים, כולל מי ביוב.

לצנרת יש אורך חיים מוגבל, וניסיוני המר עם צנרת מתכת היא שהצרות מתחילות כעבור 5-6 שנים, שהן זמן קצר מאד בחיי דירה. שיפוץ מלא הוא עניין יקר, אבל שיפוץ מלא אחרי שמים חלחלו מתחת לבלטות ויש ריהוט מעליהן הוא צרה כפולה ומכופלת.

לכן כדאי מאד לבצע את השיפוץ לפני שיש נזק ולפני שהדירה מלאה ברהיטים וצריך לחפש מקום מגורים לתקופת העבודות. עדיף להוצא כמה עשרות אלפי ש"ח (ואף יותר) כעת, כאשר הדירה ריקה, מאשר להוציא אותו סכום ולהוסיף עליו עלויות הובלת ואכסון רהיטים ומגורים חלופיים, שלא לדבר על הזמן המתבזבז עד שמאתרים את מקור הדליפה.

ודבר אחרון - נזקים משניים. בדירה הקודמת שלי פרץ קו ביוב משותף של הבניין. לקח די הרבה זמן לאתר את התקלה (למעשה רק השרברב הרביעי או החמישי, שהוא מומחה לאיתור דליפות, הצליח בכך). התוצאה - נזק של קרוב ל-500,000 ש"ח ל-3 דירות (אחת הסיבות לשלם תמורת ביטוח הדירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. ביטוח דירה יש.

ב. הצנרת עוברת בצורה דיי נוחה, כך שלא נצטרך להזיז ריהוט.

ג.אעביר את מה שכתבתם להורים. תודה למגיבים.

פורסם

ספריאל - לא הבנת - אני איתך.

כתבתי - אין טעם להביא איש מקצוע - כי גם אם היום אין נזילה - זה לא מבטיח שמחר הכל יהיה בסדר.

כלומר - יש להחליף צנרת ישנה.

• תוכן חדש...