Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה :

היום באמצע נסיע הרכב נכבה כל 5 דקות אז אחרי נסיעה של 7 קילומטר ו40 דקות הגעתי הבייתה. עצרתי פתחתי מכסה מנוע התחלתי לחפש מה יכול לעשות את התקלה הזאת. כל מה שחיפשתי לא עזר כלום. הסימפטומים הם כאלה - הרכב נוסע הכל טוב ויפה ופתאומי המנוע דומם בלי לגמגם בלי כלום פשוט פוף והרכב לא נוסע יותר. מה יכולה להיות התתקלה?

אההה ושכחתי לציין המנוע נכבה גם במצב עמידה (הכוונה היא במצב של parking. הייתי מניע את הרכב מחכה איזה 5 דקות והמנוע דומם בפתאומיות)

אני מאמין שיש פה הרבה חברה מביני עניין שיוכלו לעזור לי למצוא פתרון למצוקה. אני חייל וקצת לוחץ לי הכיס ללכת למוסך

בבקשה תעזרו לי.

תודה.

פורסם

נתחיל בזה שיש הרבה גורמים שיכולים לגרום לרכב להיכבות.

תערובת של דלק-אוויר בתא הבעירה שאינה ניתנת להדלקה, גורמת לתופעה.

כלומר חסר של אחד הגורמים או במקרה קיצוני - שניהם.

הרכב נכבה לאחר מספר דקות, נשמע כמו חיישן שמסיים את חייו או צינור סתום כמעט לחלוטין.

בכל מקרה, תצטרך להגיע למוסך כדי לקבל תשובה וודאית.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

כן, ורצוי למקום שמבצע סריקת תקלות ממוחשבת

פורסם

ברכב מודרני לפתור תקלות כאלו ללא סורק תקלות זה כמו לנחש בלוטו. בדרך כלל שום דבר ויזואלית לא ניראה לא בסדר.

לפי התיאור נשמע כמו חיישן כלשהו, אבל כמובן יש לעשות דיאגנוסטיקה מקצועית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...