Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי מצלמה ברכב, GS9000Pro

בעת שאני מחבר את המצלמה, יש לי בעיות בקליטה ברדיו, כמובן מתי שהיא דולקת ומחוברת למתח.

כאשר היא דולקת, אך לא מחוברת למצת הרכב, אין הפרעות קליטה.

כאשר דולקת, ומחוברת, יש בעיות קליטה.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו?.

נסעתי על רנו סניק II, סובארו אימפרזה, סקודה ייטי ובכולן אותה בעיה.

זו גם מצלמה חדשה, החלפתי את הקודמת שהיתה אותו דגם, ועדיין יש אותה בעיה.

שיניתי כיוון של הכבל טעינה מצד שמאל ברכב, לצד ימין, התקנתי את זה במשקוף הרכב.

כמו כן גם ניסיתי, ללא התקנה אלא כבל זרוק.

גם שינוי מיקום המצלמה עצמה, לא עזר.

אשמח לשמוע עיצות, רעיונות ודיעות כי זה ממש מתסכל.

אני רוצה שהמצלמה תעבוד, אבל אי אפשר להפעילה אם אני רוצה לשמוע רדיו.

תודה רבה לכם על העזרה.

זה הדגם של המצלמה.

GS9000-Pro-Car-DVR-Ambarella-1080P-Full-HD-with-GPS-Truck_02.jpg

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אם אני לא טועה הדגם הזה מגיע עם GPS מובנה, אני חושב שזה מה שמשבש לך את הקליטה של הרדיו.

תנסה אולי בהגדרות לבטל את ה GPS ותבדוק אם השתנה משהו.

פורסם
אם אני לא טועה הדגם הזה מגיע עם GPS מובנה, אני חושב שזה מה שמשבש לך את הקליטה של הרדיו.

תנסה אולי בהגדרות לבטל את ה GPS ותבדוק אם השתנה משהו.

קשה לי להאמין שיש קשר ל-GPS, הרי כאשר אני מנתק את המצלמה מההטענה, אבל היא עובדת - אין רעשי רקע ברדיו.

אבל למרות הכל, אני אנסה את זה.

אנסה הכל :)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

איפה המטען מחובר?

הניחוש שלי - קרוב לHU או לכבל האנטנה - נסה להרחיק את המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא קשור למרחק של המטען, בדקתי את זה וגם זה לא משנה.

היום קיבלתי רעיון, היות והטעינה יוצרת מגנטיות ולכן הכבל של הטעינה משפיע וצריך ליצור סיכוך לכבל של ההטענה, על מנת שלא תהייה השראה.

השאלה עכשיו, איך עושים סיכוך.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

היום קיבלתי רעיון, היות והטעינה יוצרת מגנטיות ולכן הכבל של הטעינה משפיע וצריך ליצור סיכוך לכבל של ההטענה, על מנת שלא תהייה השראה.

השאלה עכשיו, איך עושים סיכוך.

ברמה הפשוטה ביותר - רק לצורך בדיקה - תוכל לגלגל נייר כסף סביב הכבל.

אני חושד שהמצלמה מייצרת רעש בכבל. אולי טבעת פריט (ferrite) תוכל לעזור להפחית את הרעש?

אני נעזרתי בה בשביל למנוע רעש בבקר של מנוע בראשלס, וזה עבד מצויין.

צריך ללפף כמה ליפופים סביב הטבעת כדי להפחית את הרעשים כמו פה:

F_RING.jpg

פורסם

ניסית גם לחבר את המטען לנקודת מתח אחרת ברכב? - יתכן ואתה מחבר את שניהם על צמת הסטריאו?

ניסיתי למשוך מינוס ישיר מהמצבר למצלמה?

מעבר לזה סיכוך כבל המטען יכול להיות רעיון טוב - אחד מהם יכול להיות שרוול מבודד אנטיסטטית - למשל שרוול ארוג - BRAIDED SLEEVING כאשר היצרן הכי מוכר היום בתחום הזה הוא TECHFLEX או באמת להרכיב את כבל המתח של המצלמה על מסנן רעשים בשיטה כזו או אחרת כפי שהציעו כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ניסית גם לחבר את המטען לנקודת מתח אחרת ברכב? - יתכן ואתה מחבר את שניהם על צמת הסטריאו?

ניסיתי למשוך מינוס ישיר מהמצבר למצלמה?

מעבר לזה סיכוך כבל המטען יכול להיות רעיון טוב - אחד מהם יכול להיות שרוול מבודד אנטיסטטית - למשל שרוול ארוג - BRAIDED SLEEVING כאשר היצרן הכי מוכר היום בתחום הזה הוא TECHFLEX או באמת להרכיב את כבל המתח של המצלמה על מסנן רעשים בשיטה כזו או אחרת כפי שהציעו כאן.

נסיתי נקודה אחרת, עדיין יש הפרעה.

הלינק שהבאת, זהו כבל מסוכך, אשר אמור לבודד מגנטיות ורעשים?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לא העליתי אף לינק אבל כן - טקס פלקס הינם כבל מגן מחשמל אנטיסטטי בנוסף להגנה פיזית על הכבל שמעבירים בו.

יתכן באמת גם שידרש סינון רעשים פעיל יותר כמו מסנן רעש או טבעת או שרוול מגנטי כלשהו בחלק של הכבל.

Pioneer TS-X150

פורסם
לא העליתי אף לינק אבל כן - טקס פלקס הינם כבל מגן מחשמל אנטיסטטי בנוסף להגנה פיזית על הכבל שמעבירים בו.

יתכן באמת גם שידרש סינון רעשים פעיל יותר כמו מסנן רעש או טבעת או שרוול מגנטי כלשהו בחלק של הכבל.

תודה רבה על העזרה.

פרנקופיל מושבע!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום רב,

יש לי מצלמה ברכב, GS9000Pro

בעת שאני מחבר את המצלמה, יש לי בעיות בקליטה ברדיו, כמובן מתי שהיא דולקת ומחוברת למתח.

כאשר היא דולקת, אך לא מחוברת למצת הרכב, אין הפרעות קליטה.

כאשר דולקת, ומחוברת, יש בעיות קליטה.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו?.

נסעתי על רנו סניק II, סובארו אימפרזה, סקודה ייטי ובכולן אותה בעיה.

זו גם מצלמה חדשה, החלפתי את הקודמת שהיתה אותו דגם, ועדיין יש אותה בעיה.

שיניתי כיוון של הכבל טעינה מצד שמאל ברכב, לצד ימין, התקנתי את זה במשקוף הרכב.

כמו כן גם ניסיתי, ללא התקנה אלא כבל זרוק.

גם שינוי מיקום המצלמה עצמה, לא עזר.

אשמח לשמוע עיצות, רעיונות ודיעות כי זה ממש מתסכל.

אני רוצה שהמצלמה תעבוד, אבל אי אפשר להפעילה אם אני רוצה לשמוע רדיו.

תודה רבה לכם על העזרה.

זה הדגם של המצלמה.

[ATTACH=CONFIG]380820[/ATTACH]

זה בעייה נפוצה במצלמות הסיניות , זה נובע 80% מהמטען ועם הסתברות של 20% מהמצלמה .

לכן חשוב לקנות מצלמות דשבורד איכותיות ממותג ידוע

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

• תוכן חדש...