Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bloomin Onion - בצל שלום מטוגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

אני מעוניין לאכול במסעדה Bloomin Onion. אכלתי את זה מספר פעמים בארה"ב ואשמח להנות מזה עם בת זוגתי בארץ.

למי שלא יודע, מצורפת תמונה של המאכל.

אשמח להמלצות על מסעדה במרכז\שרון\חיפה שמכינה את זה טעים.

bloomin-onion.png

למי שמעוניין להכין בבית, מצ"ב סרטון:

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

באוונגרד אכן יש משהו דומה, זה נקרא חלת בצל. זה גוש ענק של בצל טבול בבלילה של בירה ומטוגן בשמן עמוק

ההבדל הוא בבלילה ובחוסר העיצוב של מה שמגישים באוונגרד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פעם ראשונה אני רואה את הדבר הזה,נראה מדהים.

החלת בצל שמגישים בBBB או בבלק לא דומה כל כך למנה הזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם לאגאדיר יש חלת בצל. פחות אסתטי, אבל עדיין משמין וטעים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

וואו, הייתי אוכל את זה גם בארה"ב ברשת המסעדות צ'ילי.

המנה נקראת שם awesome blossom.

ת'אמת, די קל להכין את זה בבית.

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם

אכן זה נקרא חלת בצל ויש את זה בקולומבוס בהרצליה

המנה מאוד גדולה ולכן ניתן גם לבקש חצי מנה

זה הדבר היחיד שנשאר טעים מימיהה הטובים של המסעדה הזו (מאז שהיא כשרה היא על הפנים)

יש גם באוונגרד וזה הרבה פחות טוב מקולומבוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...