Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

בפעמיים האחרונות שנסעתי עם מזגן פתוח ברכב התחלתי להרגיש ריח מאוד לא נעים ואפילו מסריח.

חשבתי בהתחלה שאולי נשכח איזה מוצר מאכל באוטו ולכן הריח אך זה לא כך,אותר מקור הריח של "הנבלה" מהמזגן .

מה זה יכול להיות ?

**אשמח לפתרון מהיר בעקבות תחילתו של הקיץ **

תודה רבה,

אור.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם
בוקר טוב ,

בפעמיים האחרונות שנסעתי עם מזגן פתוח ברכב התחלתי להרגיש ריח מאוד לא נעים ואפילו מסריח.

חשבתי בהתחלה שאולי נשכח איזה מוצר מאכל באוטו ולכן הריח אך זה לא כך,אותר מקור הריח של "הנבלה" מהמזגן .

מה זה יכול להיות ?

**אשמח לפתרון מהיר בעקבות תחילתו של הקיץ **

תודה רבה,

אור.

זה מה שהעלים אצלי בבלנו את הריח בעבר:

1-2 דקות לפני סוף הנסיעה כבה את המזגן והפעל את המאוורר על מהירות גבוהה כדי לייבש את המזגן.

פורסם

לצערי גם אני סובל מהבעיה, והחלפת הפילטר לא תועיל (אלה אם כן לא הוחלף מעולם).

אני יודע שהבעיה נובעת מחיידקים שהצטברו במערכת המיזוג, ויש לטפל בבעיה באופן ייסודי אם חומר ייעודי, ופשוט אין לי זמן לבקר אצל איש מקצוע.

הכיבוי של המזגן, והדלקת המאוורר אכן פותרת את הבעיה זמנית, אבל לא לתמיד, וגם זה פוגע באיכות החיים/נהיגה שכל הזמן צריך לזכור לעשות זאת, זה לא אמור להיות כך.

אצלי יש ריח רק כאשר סירקולציית האוויר מגיעה מבחוץ, וכאשר היא סירקולצייה פנימית אין ריח.

בנימה זו רציתי לבקש ייעוץ על מיזוג אוויר מומלץ באזור רחובות.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

ב- 206 מסנן מזגן עובד רק במצב אויר חיצוני(בניגוד להרבה רכבים אחרים).הריח לא בא מהפילטר של המזגן אלא מרטיבות, חיידקים ,בקטריות, עובש וכל מיני פורענויות בבית מזגן.אנחנו בגבע משתמשים בתכשיר של וירט (סוג של רימון עשן)ששמים ברכב בזמן שמאוורר עובד במצב סירקולציה פנימית וזה עוזר משמעותית

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם (נערך)
זה מה שהעלים אצלי בבלנו את הריח בעבר:

1-2 דקות לפני סוף הנסיעה כבה את המזגן והפעל את המאוורר על מהירות גבוהה כדי לייבש את המזגן.

זה הפתרון היחיד שהוא באמת ארוך טווח וסופי.

שאר הפתרונות זמניים.

בנוסף; וזה לא מנסיון אלא מעצה מקצועית שקיבלתי: מנע אוכל מהבקטריות. זה אומר לשמור על רכב נקי מבפנים משאריות במבות וכו' וכן להימנע מעצי ריח, בקבוקי ריח וכו'

עריכה אחרונה על ידי חנן-ג'יפולוג
פורסם

השתמשתי בחומר של ליקווי מולי שמוכרים באופיס דיפו , היה לי את אותה בעיה של ריח נוראי ממש של עובש קיא וכל מיני דברים מגעילים ביחד בעת שהייתי מפעיל את המזגן , התזתי כמה פעמים במשך כמה ימים את התרסיס בעת שהמזגן עובד על איוורור + יניקה מבחוץ ופלא ופלא זה עבר , חשבתי שזה הסוף ואצטרך לשפוך כמה מאות אצל מזגניסט (שהציע לפתוח מאדה,מעבה ושאר מערכות המזגן) פשוט התזתי כל כמה ימים וזהו זה פשוט עבר.

ושוב אני כמעט בטוח שהמצב אצלך הרבה יותר טוב ממה שהיה אצלי.

• תוכן חדש...