Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי שלילה לתקופה של 3 שנים עקב זה שנתפסתי נוהג תחת השפעת אלכוהול, הבית משפט קבע שמותר לי לנהוג ברכב רק כשאמא שלי איתי(בגלל שהיא חולה, לצורך טיפולים).

השאלה שלי היא אם בתום השלילה אצטרך לעבור את כל התהליך של הוצאת הרישיון מהתחלה?

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל במקרים דומים לשלי ויכול לספר לי עליהם...

תודה מראש.

פורסם

בדרך כלל שלילת רשיון לתקופה כזו מחייבת הוצאת רשיון מלאה.

טרם שמעתי על שלילה המאפשרת נהיגה בתנאים מגבילים, איך זה מנוסח בפסק הדין?

האם היית צריך להפקיד את רשיון הנהיגה שלך או שהוא נותר ברשותך?

פורסם

כבר ראיתי מקרה של נהג מונית שקיבל שלילה אבל הגבלה לנהוג במונית בשעות עבודה קבועות. בטענה שזה כל פרנסתו

פורסם
בדרך כלל שלילת רשיון לתקופה כזו מחייבת הוצאת רשיון מלאה.

טרם שמעתי על שלילה המאפשרת נהיגה בתנאים מגבילים, איך זה מנוסח בפסק הדין?

האם היית צריך להפקיד את רשיון הנהיגה שלך או שהוא נותר ברשותך?

הפקדתי את הרישיון, ומנוסח באישור הפקדה שמותר לי לנהוג רק עם אמי ברכב...

יורי, לא זוכר בדיוק כמה זה היה די מזמן, 500 בערך

פורסם

מעניין מאוד איך כל העסק הזה של "זה הפרנסה שלי" או "אמא שלי חייבת תרופות" עובד. הרי הנה יש לנו פה אדם שעשה עבירה מסכנת חיים, והנה הוא לא נענש עלייה כמו אדם מן השורה כי הוא עובד בתחום שבו הוא צריך את הרשיון או כי אמא שלו נכה שצריכה הסעות לבית חולים. מה קרה לשוויון בפני החוק? מה קרה להחמרה עם אנשים שמפקירים את התפקיד שלהם. תחשוב שנייה שנהג מונית דורס את אחותך, ונותנים לו להמשיך לנהוג כי זה הפרנסה שלו. אם הפרנסה שלו הייתה כל כך חשובה לו, הוא לא היה נוהג כשהוא שיכור ולא היה מסמס בפלאפון כשהוא נוהג. יום למחרת אתה נוסע בעיר ופתאום ילד בן 3 רץ בספרינט מאחורי האוטו הזה שעומד בחנייה בצד הרחוב. אתה דורס אותו כי הוא רץ לכביש באיזור המוות, שבו אי אפשר להגיב בזמן, שלא לדבר על לבלום. פתאום אתה יושב בכלא ונהג המונית מסתובב חופשי וממשיך לשלוח סמסים כשהוא שיכור מאחורי ההגה.

• תוכן חדש...